Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i już po wizycie u gina! Cóż.. pęcherzyk pękł w prawym jajniku i lewym podobno... tego w lewym nie brałam nawet pod uwagę, bo był dużo mniejszy. A tu proszę jaka niespodzianka. Działamy tak jak miesiąc temu: czekam na okres, jeśli nie dostanę robię test- jak wyjdzie pozytywny to tel do doktorka i luteina, a jak negatywny to Clostilbegyt w 4-8dc oraz lek na poprawę endometrium Estrofem w 9-13dc. Potem Pregnyl w 15 dc i 3 dni Distreptaze.
Nie wiem dziewczyny, ale jakoś nie wierzę, że mogłoby się udać (a tak bardzo bym chciała).. czuję jakoś, że przyjdzie @ w ogóle mam dzisiaj jakiś kiepski nastrój, pewnie przez to, że jakieś choróbsko mnie chyba bierze czekam do 27 listopada.. Jeszcze AŻ 10 dni...
Zafasolkowanym gratuluję!!! za pozostałe dziewczyny trzymam kciuki!!
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaa!!!!! Wyniki po 72h
Estradiol ze 109 mam juz 2708
Progesteron z 14 mam 33.95
Hcg z 94 mam334.60
Niestety wymaz z pochwy to Candida
Ale juz biore antybiotyki wiec bedzie okgosia_9020, Brawurka84, ewelina27, november123, estrella, zielarka, Katarzyna87, Sigma, magda-ck lubią tę wiadomość
-
Milejdi wrote:Mini mouse, rozumiem cie doskonale, mi to sie tak czas dluzy do testowania. Booozeeee...
Ja chyba zamiast we wtorek sikne w poniedzialek, czuje to w kosciach
Trzymam kciuki!! Oby się udało
Daisy super wyniki!! oby tak dalej!Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy bardzo się cieszę ja też chyba będę testować za tydzień o ile do tego czasu nie przyjdzie @ heh póki co to jakoś nie czuję, żeby się w końcu udało... Powoli nastawiam się na grudzień ale zobaczymy :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 18:45
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczerze to tez mam takie przeczucia pomimo objawow ktorych nigdy wczesniej nie mialam, zrzucam to na przsilenie, ech, wole sie nastawic jednak na ta jedna kreske niz na dwie. W ogole to chyba zrobie sobie cisze przed testowaniem niczym cisze wyborcza i odezwe sie dopiero w poniedzialek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 19:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy superowo
Ja tez jakoś powatpiewam w to wszystko.. mimo że nie staram się długo bo to był mój 2cs to i tak się boje kolejnego rozczarowania..
Ale może mikołaj przyjdzie do nas z tym prezentem na którego czekamy ! -
Witam
Chciałabym prosić o dopisanie mnie do listopadowej listy....
@ powinna teoretycznie przyjść jutro (teoretycznie, bo bardzo długo miałam cykle 25-dniowe, ale ostatni miał 32 dni, więc nie wiem jak to teraz liczyć)
Powiedzmy, że jutro wyglądam na małpiszona
Wiem, że idea jest taka, że w dniu miesiączki testujecie, ale ja się boję.... To jest mój 11 cykl starań i widok jednej kreski jest dobijające, ale chętnie tu z Wami poczekam i pokibicuje.... -
Daisy - rewelacja piękna beta Tak się ciesze Kochana ;* Teraz leż i odpoczywaj
Malina_88 wrote:Powiem tak to jeszcze nie jest długo... My z mężem można powiedzieć prawie dwa lata... Tylko, że pierwszy rok to było tak bez spinania- po prostu będzie nie będzie. Za to ostatni rok masakra... Starania, leczenie bo okazalo sie ze mam problem z tarczyca i prolaktyną- dopiero jakiś miesiąc temu wszystko się w końcu unormowało mam nadzieję, że teraz w końcu się uda.
Dlatego jestem zdania, że lekarze, którzy nie zlecają badań, tylko każą starać się rok nie mają racji! Malinko mam nadzieję, że teraz jak już wszystko jest super od razu zafasolujesz