Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżejzi wrote:Myślisz, że może coś wyjść z tego cyklu po leczeniu?
A czemu by nie?? Zawsze jest nadzieja :] organizm nie jest taki głupi
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 20:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle to jie wirusowka. Ja mam troche problemow z watroba i raz na jakis czas sie odzywa i mam mega wtedy brzuch zgazowany i obolaly i wtedy teoche wymiotuje. Ale juz teraz jest lepiej. Miseczka krupniku i sucha bulka zostaly w zoladku. Teraz zjadlam duzy jogurt jagodowy na spolke z synkiem i na razie ciaza
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ja też się zapisuje , a mianowicie na 4 listopada tez mam nadzieje , ze i dla mnie ten miesiąc okaże się szczęśliwym ponieważ mam urodziny 18 i byłby to najwspanialszy prezent urodzinowy !
-
hej dziewczyny. Dziękuję za dopisanie mnie. Jesień to najbardziej płodny okres w ciągu roku więc mam dużą nadzieje że w listopadzie się w końcu uda od przyszłego cyklu planuję zmienić trochę zasady starań koniec z mierzeń temperatury i robieniem testów owulacyjnych chociaż muszę powiedzieć że sprawdzają się u mnie w 100% ale też bardzo mnie stresują gdyż staramy się odległość. Kupię żel Conceive Plus i pojadę do mojego D w ok 10-11dc no i zaczniemy staranka ale bardziej na luzie. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
-
nick nieaktualnyEchhhh i niestety ale starania zawieszone unas na czas nieokreślony. Dziecko drugie dla nas teraz to by było finansowe zabósjtwo
Mam niecałę 300 zł na koncie a ponad 1000 zł do opłat, nie licząc kilku zaległych rachunkow
Tak więc zaieszamy straania. Może faktycznie ma być tylko Michaś, ale wolę jemu zapewnić wszytsko niż dwójce dzieci nie dać nic
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 09:22
-
Dziewczyny smutno mi dzisiaj bardzo...
Cały dzień myślę o moim Aniołku, a łzy same cisną się do oczu
Po miłym dla mnie Dniu Nauczyciela przychodzi Dzień Dziecka Utraconego [*]
Przepraszam za wprowadzanie takiego ponurego nastroju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 15:32
-
Mała mi. mi też jest dziś strasznie smutno i płacze do moich aniołków zapaliłam świeczuszkę w oknie tylko tyle mogę dziś zrobić
Anastazjaaa, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:hmmm ciekawe z tą płodnością jesienią, a czemu akurat jesienią?
Anastazjaaa, czekolada:) lubią tę wiadomość