Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowpisywałam tak jak chciałyście :] Witam nowe osoby :]
Na interpretacji wyników niestety się nie znam.
ANa no to owulka i czekamy :]
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 12:10
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny Dołączam do Was Wstępny termin 21.11. Mam nadzieję, że ten cykl będzie już normalny (poprzedni miał 71 dni!!!). Trzymam za Was wszystkie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 12:01
-
Ojej długi ten cykl mialas, pamietam jak kiedyś miałam co drugi miesiąc okres. Później się wyregulowal teraz chodzi jak w zegarku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. postanowilam do was dolaczyc bo w grupie razniej. Poki co jeszcze nie wiem kiedy bede testowac w listopadzie bo na dniach mam dostac okres. Sytuacja taka: staramy sie z mezem o drugie dziecko, troche jest ciezko bo maz pracuje za granica i 2tyg jest w Polsce i 2tyg w Szwecji, ciezko utrafic w owu. obecnie koncze brac Provere, gin przepisal mi na przestawienie cyklu, w nast tygodniu powinnam dostac okres. wczesniej staralismy sie bez spiny no ale nie trafialismy w dni plodne. Jak w listopadzie nie wyjdzie to w grudjiu znowu bedziemy razem w dni nieplodne. Normalnie wiatr w oczy na kazdym kroku
-
nick nieaktualnyMozna powiedziec ze od sierpnia ale z marnym skutkiem bo maz zawsze przyjezdzal na moje dni nieplodne i z gory wiedzialam ze i tak nic nie wyjdzie. Teraz bedzie pierwszy miesiac staran w dni plodne z pierwszym dzieckiem udalo sie za 3 razem.
-
nick nieaktualnyWitamy witamy.
Nie pisze za duzo ale aktualizuje na biezaco
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 12:10
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny