Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam witam
ja również poproszę o wpisanie mnie na testowanko 7 listopada.Myślę,że ten cykl będzie nijaki,bo trochę stres nas zjada po 2 poronieniach...Ale kto wie-niech się dzieje wola nieba /życzę Wszystkim powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 18:30
-
Dziewczyny ale macie fajnie z tymi dziecmi. Moja ma juz skonczone 7 lat, woec przepasc..masakra no ale trudno.
Fatim w koncu sie uda, badz dobrej mysli. Ja mialam najdluzszy 46dc wiec jeszcze bez tragedii, teraz srednio 35dc strzelam, ale tez jest to dla mnie uciazliwe i meczace.
Juz niedlugo listopad, oby byl dla nas zielony.
Czarnula nie znikaj kochanie ♡ -
nick nieaktualnyFatim, dokladnie. Ten czas sie tak dluzy przy tych staraniach
U nas dzisiaj ostatni dzien brania Provery, za 3-7 dni powinna pojawic sie @. Mam nadzieje ze pojawi sie za ok 3dni tak zebysmy dobrze sie wstrzeliliWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 19:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Dziewczyny ale macie fajnie z tymi dziecmi. Moja ma juz skonczone 7 lat, woec przepasc..masakra no ale trudno.
Fatim w koncu sie uda, badz dobrej mysli. Ja mialam najdluzszy 46dc wiec jeszcze bez tragedii, teraz srednio 35dc strzelam, ale tez jest to dla mnie uciazliwe i meczace.
Juz niedlugo listopad, oby byl dla nas zielony.
Czarnula nie znikaj kochanie ♡
No 7lat to sporo ale cora jest bardziej "dorosla" i wiecej rozumie przez co bedzie bardziej pomocnaDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Duphaston to chormon!!!!! Pamietajcie o tym. To nie suplement. Zamiadt Wam pomoc moze zaszkodzic. Ja nie moge brac ze wzgledu na zakrzepice. Sprawdzcie dokladnie w rodzinie. Pozniej heparyna dziala negatywnie.
Mialam sie nie udzielac ale to wazne.
Ja mam mega dola. Coraz bardziej sie martwie. Nie wiem co mi jest... nie wiem na co leki. Ciagle tyje mimo Gluco i diety. Wszystko nie tak. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:
Czarnula nie znikaj kochanie ♡
Za dużo problemów w domu i jakoś nie mam na nic weny, straciłam ochotę na wszystko i serce do forum
Z leków zostawiłam sobie tylko orametril na wywołanie okresu i będe go brać wcześniej żeby cykle skrócić, pewnie sobie owulkę zablokuje o ile łaskawie zajrzy. Ale w dupie z tym....
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
-
nick nieaktualny