Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Za dużo problemów w domu i jakoś nie mam na nic weny, straciłam ochotę na wszystko i serce do forum
Z leków zostawiłam sobie tylko orametril na wywołanie okresu i będe go brać wcześniej żeby cykle skrócić, pewnie sobie owulkę zablokuje o ile łaskawie zajrzy. Ale w dupie z tym....
Kochana ja Cie doskonale rozumiem, w tym cs cierpie dokladnie na to samo..yh
Milego dnia dla Was kochaniutkie! ♡
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny Dopiszcie mnie na 7 listopada jak co
Jak dotąd się nie udało, to najbliższe 2-3 cykle też przekreślam, ale posiedzę sobie tu u was, a co
Mężu dopiero teraz dał się przekonać na jakiekolwiek suplementy i zmianę trochę jego stylu życia i to dopiero 2 tygodnie mijają. Zmiany w nasieniu podobno są widoczne dopiero po 3 miesiącach... Brakuje mi wiary, ale u was mi w sumie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:27
Daisy lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Będę do Was rzadko zaglądać...bo jakoś nie mam weny też ani do forum ani do starań ani do niczego..
Ale chcę Wam dać trochę nadziei: głównie ze względu na kwestię słabszego/słabego nasienia. Mój mąż ma np.bardzo stresującą pracę itp.i ogólnie wyszły mu słabe wyniki nasienia: bardzo mało plemników o prawidłowej budowie. Ale w dwie ciąże zaszłam w 1 cyklu,w 3 w piątym.A brał preparat Profertil ze dwa tygodnie przed 3 ciążą.Także nie zawsze słabe wyniki są jakąś przeszkodą,aczkolwiek zachęcam do brania suplementów,jeśli chodzi o naszych partnerów.
A reszta suplementów,cóż,ja mam Hashimoto,więc biorę sobie na zaś żelazo,kwas foliowy i magnez-ostatnio firmy Magnella.Czasami też witaminę b6 biorę i witaminę e(ta tylko do owulacji).oleju z wiesiołka nie zamierzam już stosować.Teraz w następnych cyklach odpuszczam już luteinę/duphaston i zacznę to brać dopiero po pozytywnym teście ciążowym.Ale jak któraś z Was ma niski progesteron w 2 fazie to oczywiście zachęcam do brania wspomagaczy. Ogólnie u mnie sprawdza się reguła: kiedy głowa odpuszcza,nie myśli o ciąży to od razu zachodzę.Sprawdziło się to u mnie 3 razy i czekam na czwarty,tym razem z potywnym finałem na porodówce.I tego Wam tu Wszystkim życzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy z Igorem od rana mielismy tesciow na sniadanku, pozniej pojechalismy do BRW po regal do pokoju mlodego ale okazalo sie ze nie produkuja juz w tym systemie koloru buk. Okazuje sie ze bede musiala kupic mu meble w innym systemie a u was co tam?
-
Kochane macie jakiś sposób na zwiększenie płodnego śluzu? Wiesiołka już próbowałam (z marnym efektem) natomiast tego żelu boję się kupić bo jestem alegriczka. Dobijają mnie te moje suchoty !!!! Dziś mam 18 dc a śluzu brak (jakiegokolwiek). Nawet przy serduszkowaniu jest problem bo tak sucho
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny