Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:Madlene będziemy razem testować jeśli wszystko pójdzie dobrze, a na pewno tak będzie! Od razu zrobiło mi się raźniej
Kiedy spodziewasz sie ovu? Ilu dniowe masz cykle? -
Madlene mam nieregularne cykle, ale ostatnie dwa były takie same więc liczę na to, że i ten będzie jak one (34d). Ja juz zglupialam z tymi owulacjami, mam 3 programy i każdy pokazuje co innego nie mniej ovufriend i womenlog różnią się chyba jakoś 2-3 dniami. Zakładam, że owulację mogę mieć w terminie 1-8 listopada, będę robić testy owulacyjne, bo nie wiem jak inaczej to u siebie sprawdzić...będę po prostu ile wlezie w tym czasie
Ech kobiety wczoraj składałam babci życzenia przez telefon i się pytała czy z mężem już coś zmajstrowałam i że nie mam na co czekać, powiedziałam jej, że to nie taka prosta sprawa. Potem przepytała mojego męża przez telefon a on ją zapewnił, że się staramy pojechałam do rodziców to znowu pytanie czy może są już dziadkami...oni myślą że to takie hop siup, aż się przykro robi -
nick nieaktualny
-
No niestety, aż się człowiekowi głupio robi i zaczyna się zastanawiać czy na pewno wszystko w porządku ?
Ja nie wiem czy nasi dziadkowie,rodzice,znajomi wpadali po kolei czy udawało im się za pierwszym cyklem skoro takie głupie pytania...to chyba jasne, że jak będę to się dowiedzą a dopytując sprawiają przykrość... -
Dlatego nie mogę uwierzyć w tak niesamowite zjawisko jak wpadka przecież to tyle zależnych jest by nastał cud narodzin. Wnerwia mnie, że niektórzy raz zrobią to bez zabezpieczenia i już potomstwo choć nie zawsze na nie zasługują a Ci którzy tak bardzo tego pragną muszą przeżywać z cyklu na cykl coraz większe rozczarowanie. Ja protestuję !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno i witam w listopadzie pażdziernik już pożegnałam:)bede testować 22 listopada a co:) mam nadzieję, że ten mój groszek się wkońcu łaskawie pojawi 2 lata już mi daje w kość! niech się spieszy bo później będzie narzekać, że starą mamę ma!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:10
-
ok, naprawiłam (za dużo tekstu w podpisie było). witaj przyszła mamo
no właśnie ja się tego obawiam, bo gdybym teraz zaszła w ciążę to urodziłabym pierwsze dziecko w wieku 28lat więc i tak się staro czuję wcześniej musiałam poczekać aż mąż będzie gotowy, później ślub i tak wyszło...ale teraz biorę się ostro za robotę i wcale nie obraziłabym się za bliźniaki jak nie raz już pisałam