Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Dlatego nie mogę uwierzyć w tak niesamowite zjawisko jak wpadka przecież to tyle zależnych jest by nastał cud narodzin. Wnerwia mnie, że niektórzy raz zrobią to bez zabezpieczenia i już potomstwo choć nie zawsze na nie zasługują a Ci którzy tak bardzo tego pragną muszą przeżywać z cyklu na cykl coraz większe rozczarowanie. Ja protestuję !
Ja mam synka z wpadki. Ale mi powiedzieli że ja dzieci mieć nie będę bo jajniki nie pracują, więc się nie zabezpieczaliśmy i się okazało że jakimś cudem ciaża, gdzie każde usg w cyklu wykazywało brak pęcherzyka dominującego.
Za to teraz już 2 lata kombinujemy nad drugim i nic
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny....ja to tak z żartem z tym wiekiem:)...tak na marginesie mój mąż jest o 9 lat starszy co on ma bidak powiedzieć jak ciągle jedna kreska na tescie:( już się smiejemy, że dziecko nam nigdy płakac nie będzie bo na foteu bujanym u starego ojca będzie siedzieć...żartuje!! wygląda i czuje się jak młody bóg oby tak dalej!!....młode i piękne z nas babeczki jak to moja koleżanka mówi i źrebne mogłybyśmy jeszcze być!!....ano będę testować w listopadzie a nóż się uda i sylwestra wkońcu spędzę na trzeźwo
co do Dupka...brałam w październiku po raz pierwszy...głęboko wierzyłam że pomoże mi zajśc w ciążę nic poza tym:) śmiało można łykać!Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny....a jeszcze wam coś powiem...wiecie, że prowadzę sklep z ciuszkami dla dzieci....dzisiaj test negatywny a co chwile piękne maleństwa na sklepie się pojawiały ale dzięki bogu miałam dobry chumor i nie miałam ochoty wypędzać tych wszystkich młodych mamusiek:) swoją droga daje mi w kość prowadzenie takiego sklepu gdzie od 2 lat w ciążę zajsc nie mogę co za los...ale to nic moja przyszła fasolka ma już szafę rózowych ubrań bo zakładam,że w końcu Polę urodzę!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 20:04
JusWik lubi tę wiadomość
-
i to jest bardzo dobre podejście
albo zamiast Poli będzie mały Poluś albo bliźniaki hehehe u mnie najdłuższe 2 tyg w cyklu właśnie się zaczynają
Ale mam zamiar wyluzować...
Ja 30 skończyłam własnie 7przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny