Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Waham się czy się dopisać do listy. Boję się. W piątek będziemy po konsultacji z lekarzem dam znać. Może ktoś mnie kojarzy, rzadko się wypowiadam. Staramy się od czerwca 2013. Teraz wyszło, że to problem u męża. Lipa. Ach te fasolki, takie małe a takie ważne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, kojarze La. Cieszę się bardzo, że im się udało. Mój mąż bardzo odwleka te chodzenie po lekarzach mimo, że już wie, że coś jest nie tak, Jakby nie chciał lub też bał się zobaczyć wyniki. O niczym innym już nie myślę jak tylko o piątku. Ovu tutaj z pewnością dużo pomaga, wyznacza dni płodne, co bardzo pomaga nie jednej z nas.
Jak jesteście w okresie około owulacyjnym to przytulacie się codziennie czy co drugi dzień? A może jeszcze inaczej? Słyszałam różne opinie, więc pytam i tu -
Fatim wrote:Madlene mam nieregularne cykle, ale ostatnie dwa były takie same więc liczę na to, że i ten będzie jak one (34d). Ja juz zglupialam z tymi owulacjami, mam 3 programy i każdy pokazuje co innego nie mniej ovufriend i womenlog różnią się chyba jakoś 2-3 dniami. Zakładam, że owulację mogę mieć w terminie 1-8 listopada, będę robić testy owulacyjne, bo nie wiem jak inaczej to u siebie sprawdzić...będę po prostu ile wlezie w tym czasie
To u mnie w druga strone, zazwyczaj regularne, a zeszly sie wydluzyl do 36 dni, wiec teraz nie wiem czego sie spodziewac. W testy ovu tez sie zaopatrzylam (bede robic od 12 dc) i mamy z mezem podobny plan - duzoooo -
nick nieaktualny
-
Witam się serdecznie z listopadowymi groszkami:) ale tu łądnie wszystko zrobione wizualnie nic tylko zachodzić w ciąże:D
to nasz siódmy cykl starań, mam nadzieję że szczęśliwy:)
czy mogłabym się dopisać na 16 listopada z testowaniem?
Cigaretta wrote:Probuje z clostibegyt już będzie 6 cykl i efekty są marne. Jak w przyszłym cyklu nie będzie owulki to nie wiem co jeszcze można poradzić ?
a może po prostu clo na Ciebie nie działa? ja też byłam na 3 cyklach z tym lekiem, pierwszy i trzeci bezowulacyjny i gin stwerdziła że na mnie nie działa i od tego cyklu mam nowy lek, który mam nadzieję że pomoże:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 08:06
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny