Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFatim, ten lekarz to tak jak moj, jak sie nie jest jego pacjentka to czeka sie po 2-3tygodnie. Ale jesli juz ma sie u niego karte to zawsze przyjmie, nawet po godzinach.
A moze jakis inny bedzie miec termin? Chociaz przed swietami pewnie bedzie graniczyc to z cudem..
Aapaulaa z tym chlebem tez dobry pomysl.
Matleena, nie porzucaj nadziei!
Misia, powodzonka! )Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:29
-
Chodzi o to, że chciałam już jednego, zaufanego lekarza sobie wybrać i ten jakoś przypadł mi do gustu...nie wiedziałam, że na prywatne wizyty też jest takie wyprzedzenie. Na NFZ w mojej przychodni czeka się średnio 3 miesiące nawet do pół roku poza tym chciałam się wziąć już pożądanie za to wszystko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny.
Chetnie sie dopisze. Na pewno bede testowac w listopadzie, stawiam na 18stego, ale wyjdzie w praniu, bo z regularnych 30dniowych cykli, poprzedni zrobil sie 36 dniowy i przegapilisy ovu Ale wpiszcie mnie prosze wstepnie na tego 18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ja kupiłam witaminę b6 bo ta dodawana do magnezu to jakaś kpina ilościowa. Na plamienia zalecaja 100-200mg dziennie a w moim magnezie jest 1,4 mg wit b6 hehe.
Zacznę od 3 magnezów po 60mg= 180mg i 2 witamin b po 50 mg=100g.
Nona wrote:Tak, woda najtańsza i najlepsza. Śluz bierze się z wody.
Rozbawiło mnie siemię lniane w chlebie, niestety to nie zadziała. Piję siemię od kilku lat (nie na śluz), siemię działa tylko w formie gluta.
Daisy wrote:Aga wooode pij, laski mowia ze woda dziala cuda, tak te 1.5 - 2 litry dziennie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny