Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja92 wrote:Wyniki mam ale nie wiem co znacza!!!
AntyTPO 0.25 antyTG 3.79 pomocy!!!
nie pamietam za bardzo norm a wyników w domu nie mam ..
Antytpo jest ok bo norma jest chyba do 5
anttg jest bodajze do 4 iles czyli masz w normie tak mi się wydaje a jakie masz normy zlab?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina27 wrote:moze to i to...nie wiem czekam....mozliwe ...napaliłam sie stasznie ale juz staje na nogi...
A wez nie mow, ja jak wczoraj zobaczylam ta krew to myslalam ze sciane rozwale tak sie wkurzylam. jeszcze ciul jakbym dostala w spodziewanym dniu a nie 6dni po owulacji. -
Milejdi wrote:A wez nie mow, ja jak wczoraj zobaczylam ta krew to myslalam ze sciane rozwale tak sie wkurzylam. jeszcze ciul jakbym dostala w spodziewanym dniu a nie 6dni po owulacji.
a zdazył ci sie juz kiedys tak krótki cykl??? bo moj najkrutszy to 28 a bardziej mi sie zawsze wydłuza nisz skraca..ale moze i ja dostane szybciej okres..a masz juz normalne krwawienie?????? -
nick nieaktualny
-
No cóż jeszcze 6 dni do ewentualnego testowania... Ale jakoś niczym specjalnie się ten cykl nie różni od poprzednich więc jakoś specjalnie się nie nastawiam. Ale cóż kiedyś musi nastąpić ten najpiękniejszy dzień nie teraz to za miesiąc :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:10
-
nick nieaktualny