Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka laski,gratulejszyn dla wszystkich przyszłych mam!!!
Ja czekam na testowanie do przyszłej środy 26.11,dziś 7dpo,temp poranna 37 st.C i strasznie napiepsza mnie lewy chyba jajnik,bo w podbrzuszu blisko łona,co to może być???? :>2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
nie wiem o co chodzi wczoraj miałam plamke czerwoną i straszny bol krzyzowy i dzisiaj znowu teraz rozciągliwy sluz zabarwiony krwią i bol krzyza ...Boże jak się boje chyba nici z tego ...temka wysoka do okresu jeszcze 5 dni przeciez zarodek nie implantuje sie 2 dni??? pomocy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina27 wrote:nie wiem o co chodzi wczoraj miałam plamke czerwoną i straszny bol krzyzowy i dzisiaj znowu teraz rozciągliwy sluz zabarwiony krwią i bol krzyza ...Boże jak się boje chyba nici z tego ...temka wysoka do okresu jeszcze 5 dni przeciez zarodek nie implantuje sie 2 dni??? pomocy
Kurcze Paulina. U mnie teraz tak zaczela sie @ i to o 7dni wczesniej.
Oby u Ciebie oznaczalo to jednak fasolke! -
Piękne dwie kreseczki :)Gratuluje Tobie i wszystkim listopadowym Groszkom
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny
Moja @ jeszcze nie przyszła choć powinna być dzisiaj... Testu nie robiłam jeszcze, bo po moich doświadczeniach strasznie się boję, że znowu zobaczę jedną kreskę, więc czekamy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny