Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGratuluje nowym mamusiom spokojnej, zdrowej ciąży życzę
A tym, którym w tym cyklu się nie powiodło życzę cierpliwości i siły Dziewczyny, przyjdzie czas i wszystkie doczekamy się swoich wymarzonych, wymodlonych szczęść
Buziaki, miłego dnia
U mnie śnieżek padaDaisy, Marutka, Amerie, olusia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy ja osobiście nie jestem zwolenniczką testowania wcześniej niż w terminie @. Mi ginekolog nawet tego zabronił. Zdażają się samoistne poronienia lub ciąże biochemiczne, na które nie mamy żadnego wpływu i o których kobieta by się nie dowiedziała gdyby np nie zrobiła wcześniej testu. Wiem jak ciężko z cierpliwością, sama też tam mam niestety ;/
A w 11 -12 dc to i może coś pokazać, a moze i nic nie pokazać. Taka prawda, bo jak implementacja była w 10-11 dniu to test nic nie pokaże. Czekaj cierpliwie do soboty
A ja trzymam kciuki :*november123, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też miałam dziś testować ale przez mój chory pęcherz tyle razy wstawałam w nocy siusiu że nie ma ani testu ani temperatury...
Spałam od 4.40 do 7.40 i pokazało 37,20 ale to chyba już nie miarodajne jak zawsze mierzę o 6 rano więc chyba nie wpisuje -
Dzien dobry!
Renieczka aaaaa snieg pada? ale Ci zazdroszcze!
U mnie -1st zimno jak piorun ale sniegu brak. To dobrze z 1 strony bo jeszcze roslin nie pookrywalam, musze czekac az przymrozki beda ok. 5st sie utrzymywaly kilka dobrych dni. Nawet mi sie nie chce tego robic tak szczerze. No ale tyle pracy wlozylam w ten ogrod w tym sezonie, szkoda by sie zmarnowalo.
Milego dnia! :*
Nancy trzymam kciuki oby to bylo za wczesnie! Mi 10 dpo nic nie pokazalo wieczorem, a 11 dpo byl cien cienia takze wszystko jeszcze mozliwe u Ciebie!
Wiruski zostawiam ~~~~~~~~~~~ -
Alicja92 wrote:Wyniki mam ale nie wiem co znacza!!!
AntyTPO 0.25 antyTG 3.79 pomocy!!!
Przypomnij mi swoje ft4 i normę, którą obok wpisało labolatorium.
Pisałaś, że tarczyca powiększona, prawda? Przy hashi zwykle jest mniejsza, ja już mam 1/3 normalnej objętości. Takie przeciwciała to na granicy błędu, każdemu cośtam krąży w krwi ) To może być zwykła niedoczynność.
Dziś 60 dzień cyklu! Jubi - k***a- leusz. Kupię sobie jakieś wino droższe. Może nawet takie za aż 16 zeta!
Ciekawe co dziś wysonduje gin...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:20
Daisy lubi tę wiadomość
-
Nancy poczekaj do soboty. Jeśli fasolka już jest to Ci do dnia spodziewanej @ nie ucieknie Trzymam kciuki!
Ja jestem po terminie i @ wciąż nie ma. Nie boli mnie też brzuch jak to zwykle bywało tuz przed nią, ale boję się testować, więc jeszcze poczekam.
Miłego dnia życzę -
Zwei kresken po poludniu Ci napisze. Mam brac Euthyrox przez 2tyg pol tabletki i przez kolejne 6 cala. Po tych 8tyg badania. Pozniej zapewne Clostilbegyt i w marcu w drugim cyklu z Clo mam nadzieje na ciaze.
Dziewczynki nie czytqlam ale jesli ktoras zobaczyla dwie kreski to ogromnie gratuluje!!! ;* -
Alicja92 wrote:Zwei kresken po poludniu Ci napisze. Mam brac Euthyrox przez 2tyg pol tabletki i przez kolejne 6 cala. Po tych 8tyg badania. Pozniej zapewne Clostilbegyt i w marcu w drugim cyklu z Clo mam nadzieje na ciaze.
Dziewczynki nie czytqlam ale jesli ktoras zobaczyla dwie kreski to ogromnie gratuluje!!! ;*
A ft3 badałaś? Bo nie mogę znaleźć...
-
nick nieaktualnyMdłości, mdłości! - Ile was trzeba nienawidzić ten tylko się dowie, kto was ma!
To dziecko chce mnie zabić, przysięgam!
Ledwie wstałam od razu palpitacje serca i słabo... Biegunka a wszystkie wiemy jaka pyszna jest smecta... jakoś dałam radę. Wcisnęłam w siebie banana żeby wziąć witaminy. Jakoś poszło. Ale kawy nie wypiłam 2 łyki i... fuj! Ohyda!
Teraz nadal mam skurcze jelit lekkie, ale brzuszek jak dotykam to miękki i niebolesny, uff
Śniadanie, obiad i kolacja na dziś - wafle ryżowe
Zaczynam dziś 6 tydzień! :o (5+0) trzymaj się moja Kruszynko, Mamusia wszystko dla Ciebie zniesie
dzień dobryZgredek, renieczka, Amerie, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimfa89 wrote:Nancy poczekaj do soboty. Jeśli fasolka już jest to Ci do dnia spodziewanej @ nie ucieknie Trzymam kciuki!
Ja jestem po terminie i @ wciąż nie ma. Nie boli mnie też brzuch jak to zwykle bywało tuz przed nią, ale boję się testować, więc jeszcze poczekam.
Miłego dnia życzę
Limfa testuj ja zawsze dzień przed @ miałam już skurcze i biegunkę a tu w dzień spodziewanej @ nic.... ale najbardziej mi do myślenia dały piersi - jeszcze nigdy tak nie bolały testuj! -
Nancy87 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie:* W ogóle testowałam pepino, który lubi przekłamywać na plus. U mnie kompletnie nic.
ja dzisiaj tez testowałm i nic temperatura spadła takze ja juz na nic nie licze ...okres pewnie albo w sobote albo w niedziele i grudzien na nowo!!!! 7 cykl czas zacząć hehehe -
nick nieaktualny
-
u mnie @, przenoszę się na grudzień! Wszystkim listopadowym zafasoklowanym gratuluje, za testujące trzymam kciuki. Za mną kolejny bezowocny cykl starań, ale nie poddaje się
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Tak naprawdę w sobotę mam dostać okres. Czyli 3 dni jeszcze...Myślicie, że na 10 by kompletnie nic niw było widać? Dzisiaj 11, 12 dpo.
Nancy87 lubi tę wiadomość