Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję moje kochane :*
Helen dołączę do lipcówek jak betę zobaczę na razie nawet nie zaznaczyłam zielonej kropy na wykresie, boję się...
Chociaż ovu mi wyznaczyło termin na 29.07 więc równie dobrze mogę urodzić w sierpniu haha
Dziewczyny, przesyłam ogromną moc wirusków!
A jak któraś chce przyjąć zawirusowane testy ciążowe (z allegro, 10 mlU/ml, ok. 10 sztuk), to bardzo chętnie prześlęzizia_a, Basik122, bosa, Daisy lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Dziękuję moje kochane :*
Helen dołączę do lipcówek jak betę zobaczę na razie nawet nie zaznaczyłam zielonej kropy na wykresie, boję się...
Chociaż ovu mi wyznaczyło termin na 29.07 więc równie dobrze mogę urodzić w sierpniu haha
A jak któraś chce przyjąć zawirusowane testy ciążowe (z allegro, 10 mlU/ml, ok. 10 sztuk), to bardzo chętnie prześlę
to ja z chęcią kupie kiedy wynik bety?????? -
To podzielę na Was dwie, ok?
Jakoś po 4-5 testów na osobę będzie
Dziewczyny, ja Wam je oddam z najlepszymi życzeniami! Jedynie bym prosiła o pokrycie kosztów wysyłki. Napiszcie mi w wiadomości prywatnej Wasze adresy :*
Ja wynik bety będę miała online dziś jakoś o 17-18.
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Dziękuję moje kochane :*
A jak któraś chce przyjąć zawirusowane testy ciążowe (z allegro, 10 mlU/ml, ok. 10 sztuk), to bardzo chętnie prześlę
Gratuluję, szczęśliwych 9 miesięcy -
Wiesz co, my się nie zabezpieczamy od lipca. Ale prawdziwe starania były w lipcu właśnie no i teraz trochę, bo w pozostałych miesiącach raz-dwa razy, i to wcale niekoniecznie w dni płodne, bo narzeczony na delegacjach był.
Dlatego ja liczę, że się udało w 2 cyklu starań
Julia 07.2015 -
Nancy87 wrote:Lady savage tulę Na pewno będzie prezent gwiazdkowy:*
Ja przed chwilą kupiłam teścior:)
kiedy masz zamiar go urzyć????????? ja kupuje ale staram sie pojedynczo bo ile mam tylw wysikam...hehe wczorajszy wyszedł negatyw takze mysle ze musze czekać na @ -
gratuluję nowym Mamusiom :* nawet sobie nie wyobrazacie jak sie ciesze, ze w koncu sie Wam udalo- dodajecie nam nadzieje... ja czuje, ze ten cykl stracony, ale od przyszlego biore sie za siebie zeby zoptymalizować szanse
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 14:11
-
Malina_88 wrote:gratuluję nowym Mamusiom :* nawet sobie nie wyobrazacie jak sie ciesze, ze w koncu sie Wam udalo- ddajecie nam nadzieje... ja czuje, ze ten cykl stracony, ale od przyszlego biore sie za siebie zeby zoptymalizować szanse
tez mam taki zamiar chce sprobować tego donga moze pomoze...