Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie chciałam wcześniej nic pisać, bo jestem po ciąży pozamacicznej i bałam się(w sumie nadal się boję), że spotka mnie to samo co wcześniej.
Jak na razie jednak nic tego nie zwiastuje, dlatego prosiłabym o przepisanie mnie na 17.11.2014, bo owulację miałam dużo wcześniej niż zakładałam i...jestem w ciąży!
Testy zaczęłam robić od 10 dpo (wieczorem), moja galeria:
Betę zrobiłam we wtorek i dzisiaj i wyniki:
15 dpo: 422,4
17 dpo: 843,7
Wydaje się, że przyrost jest ok.
Teraz czekam na wizytę u ginekologa w przyszłym tygodniu i jeśli będzie już widać maluszka, to będę najszczęśliwsza
Poki co - ślę wiruski &&&&&&&&&&&&&&
p.s. sprawdziło mi się, że miesiąc urodzin jest najbardziej płodny i że przekroczenie 100 strony zwiastuje maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 16:57
Cigaretta, Basik122, november123, mała.mi, Morwa, Mimi86, Nona, Marutka, renieczka, zielarka, jonka91, Daisy, Lena87, Bąbelek, Czarnula87, olusia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karen85 wrote:Nie chciałam wcześniej nic pisać, bo jestem po ciąży pozamacicznej i bałam się(w sumie nadal się boję), że spotka mnie to samo co wcześniej.
Jak na razie jednak nic tego nie zwiastuje, dlatego prosiłabym o przepisanie mnie na 17.11.2014, bo owulację miałam dużo wcześniej niż zakładałam i...jestem w ciąży!
Testy zaczęłam robić od 10 dpo (wieczorem), moja galeria:
Betę zrobiłam we wtorek i dzisiaj i wyniki:
15 dpo: 422,4
17 dpo: 843,7
Wydaje się, że przyrost jest ok.
Teraz czekam na wizytę u ginekologa w przyszłym tygodniu i jeśli będzie już widać maluszka, to będę najszczęśliwsza
Poki co - ślę wiruski &&&&&&&&&&&&&&
p.s. sprawdziło mi się, że miesiąc urodzin jest najbardziej płodny i że przekroczenie 100 strony zwiastuje maluszka
pieknie gratuluje ale sie posypałokaren85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Karen wątpię. Przed wczoraj też mnie tak okropnie wieczorem mdliło, że musiałam się położyć. A w ciąży chyba nie ma tak szybko mdłości hehe.
to chyba zalezy od organizmu ale z synem zaczeły sie w 8 tyg ciązy i te do poludnia były nie do wytrzymania!!!
oby tobie sie udało...bo u mnie juz pokaren85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny