Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tu podgladam, ale tylko podgladam bo dla mnie listopadowe starania sie skonczyly
Wczoraj w przyplywie zlego humoru kupilam kiecke na allegro. Pewnie nawet jej nigdzie nie zaloze. no chyba ze maz wyciagnie mnie na jakis bal w styczniu. Rok temu bylismy na dwoch takich wiejskich balach i naprawde wybawilam sie jak nigdy.vercia lubi tę wiadomość
-
November123 a jeszcze inne stresują się przed testowaniem:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 21:06
november123, futuremama lubią tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Milejdi wrote:Ja tu podgladam, ale tylko podgladam bo dla mnie listopadowe starania sie skonczyly
Wczoraj w przyplywie zlego humoru kupilam kiecke na allegro. Pewnie nawet jej nigdzie nie zaloze. no chyba ze maz wyciagnie mnie na jakis bal w styczniu. Rok temu bylismy na dwoch takich wiejskich balach i naprawde wybawilam sie jak nigdy.
wiesz ja tez czesto odreagowuje @ zakupami to chyba taka nasza terapia -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja testuje 27 - 11 dpo bo ide na wizyte w klinice poronien i musze wiedziec, moze cos sie pokaze moze nie, moja faza l.to 12dni wiec moze jesli sie uda cos sie pokaze.Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
nick nieaktualnyWitam kochane Gratuluję wszystkim mamusiom i dużooo zdrówka życzę ja na chwilę obecną popijam piwko i choduję mega giganta w jajniku mój pęcherzyk ma 29 mm i nic nie wskazuje na to, że chce pęknąć i chyba będzie bezowulacyjny Endo mam 15 mm więc @ będzie wyjątkowa
Pozdrawiam cieplutko i mocno kciukam za testująceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 02:04
małaMyszka, zwei_kresken, november123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżejzi wrote:Witam kochane Gratuluję wszystkim mamusiom i dużooo zdrówka życzę ja na chwilę obecną popijam piwko i choduję mega giganta w jajniku mój pęcherzyk ma 29 mm i nic nie wskazuje na to, że chce pęknąć i chyba będzie bezowulacyjny Endo mam 15 mm więc @ będzie wyjątkowa
Pozdrawiam cieplutko i mocno kciukam za testujące
Dżejzi i takie giganty pękają Wiem cos o tym bo przed wczoraj takie trzy mi pekały, to dopiero ból owulacyjny! Także nie wszystko stracone :* -
Dziękuję Wam dziewczyny z całego serca :*
Nancy, vercia tatuś już wie i szaleje z radości jak to powiedział, czuje się jakby był zjarany hehe
Taka brzydka pogoda u mnie, buuu aż się nie chce spod koca wychodzić, a muszę odebrać wynik bety z laboratorium. Robiłam betę w Diagnostyce, widziałam, że mają jakiś pakiet badań dla kobiet w ciąży - muszę zapytać o cenę tego pakietu.
Ciąża to na pewno 4-5 tydzień, ale ja chciałabym wiedzieć dokładnie
Sury trzymam kciuki za betę :*
Ja powtarzam w poniedziałek.
Nancy tulę mocno! Chociaż ja planowo miałam mieć @ 15.11, zrobiłam test 17.11 i wyszedł negatywny, a 20.11 już były dwie krechy - a to pewnie dlatego, że się ovu przesunęła. Trzymam kciuki, żeby jednak @ nie przyszła :*
Bąbelek lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Dżejzi wrote:Witam kochane Gratuluję wszystkim mamusiom i dużooo zdrówka życzę ja na chwilę obecną popijam piwko i choduję mega giganta w jajniku mój pęcherzyk ma 29 mm i nic nie wskazuje na to, że chce pęknąć i chyba będzie bezowulacyjny
Szacun, ja takiego potwora hoduję od ponad 60 dni! A Ty w normalnym cyklu
Musimy wymyślić coś, żeby je pęknąć
-
Witam dziewczynki u mnie z rana biało
Idą, idą Święta
Sana u mnie w diagnoctyce taki pakiet dla kobiet w ciąży kosztuje coś ponad 300 złTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Nancy87 wrote:Ja tak jak myślałam. Zatrułam się okropnie. Całą noc spędziłam przy toalecie:( Jeszcze dzisiaj jestem słaba i mnie mdli. Zrobiłam rano test, bo chce wziąć leki. Negatyw. Czekam na @.
a propo złego samopoczucia u mnie wszyscy w domu przez tydzien mieli wymioty i biegunke panuje straszna wirysówka...dzisiaj moj szwagier raono dzwonił zeby przywiesc mu stoperan bo nie moze przestac ...i nie moze zejsc z toalety nie da rady...panuje jakas masakra!!!! tylk mnie nie zlapalo...ale wspolczoje moj moż to przezył mama tata i syn a teraz szwagier to jest baaardzo zarazliwe!! -
nick nieaktualny