Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Dżejzi i takie giganty pękają Wiem cos o tym bo przed wczoraj takie trzy mi pekały, to dopiero ból owulacyjny! Także nie wszystko stracone :*
Myślisz, że jeszcze może pęknąć?
zwei_kresken wrote:Szacun, ja takiego potwora hoduję od ponad 60 dni! A Ty w normalnym cyklu
Musimy wymyślić coś, żeby je pęknąć
Hmmm, prócz tortur w postaci igły, to nie mam zielonego pojęcia jak im pomóc pęknąć Mi to nawet wysiłek nie pomaga
Mana gratuluję :* i ściskam mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:05
-
mana wrote:Daisy właśnie nie wiem co robić chyba jednak dziś zrobię jeszcze jeden test dla pewności i polecę do ginki bo dziś przyjmuje a później dopiero we wtorek czy łykać na własną rękę i iść we wtorek ? jej nie wiem co robić nie myślę racjonalnie!
-
Heja, uwaga będzie wyżalanie się
Ja już naprawdę jakoś specjalnie nie myślę o tym czy się udało czy nie, bo patrząc po temperaturze jakoś się już tak pogodziłam z tym, że chyba jednak to jeszcze nie będzie ten szczęśliwy cykl.
A tu wyobraźcie sobie jaki żenujący dzień dziś mam! Po pierwsze śniło mi się pierwszy raz w życiu, że miałam noworodka i karmiłam go piersią... Ok zdarza się, mózg fiksuje już od tych pomiarów. Po drugie w DDTVN pokazywali sesje zdjęciowe jak się robi "sweetaśne" zdjęcia noworodkom - ja w ryk... nosz żałosne. Potem jakby tego było mało żurek wyszedł mało kwaśny i zachciało mi się płakać....
Teraz się z tego śmieję oczywiście jaki człowiek jest głupi Ech myślałam, ze się nie przejmuje, ale nieeee to gdzieś tam w środku jest i wyłazi wtedy kiedy nie trzeba. A, że zbliża mi się okres to PMS w peeełni hulaj dusza
No to tyle mojego użalania się nad sobą
Jak tam u Wasagnes175 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVercia, u kazdej z nas przychodzi taki dzien. Ja najczesciej wyzywam sie na mezu, niestety. I jak mam taki dzien to przypominaja mi sie wszystkie jego slowa ktore kiedykolwiek mnie zranily i co, jade po nim jak po burej suce.
Usiadz, wypij kawke, zjedz czekoladke i no stress kochana!vercia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mana cudowna wiadomość Mam nadzieję,że jutro napisze to samo co Ty dziś
mana lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
mana gratulacje i wszystkim innym ktorym sie udalo Gratulacje dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:46
Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
Sana wrote:november wow niezła cena!
I co, faktycznie taniej w pakiecie wychodzi?
Przez przypadek dziś rzucił mi się w oko ten pakiet i niby razem jest 25% taniej ale dokładnie nie pamiętam jakie badania wchodzą w skład na pewno jest oznaczenie grupy krwi z Krew kartą czy jak się to nazywa a jak masz już zrobioną grupę to nie ma sensu drugi raz płacić jak będziesz wiedziała jakie badania ci zleci lekarz to możesz porównać jak się lepiej opłaca
A ja dziś zrobiłam sobie progesteron i prolaktynę i trzeba chyba iść do lekarza
Progesteron 16,14 ng/ml
Prolaktyna 25,55 ng/ml (normy 4,79 - 23,30)
Co sądzicie o wynikach???Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny