Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMana gratuluje a mi proszę wpisać @ punktualnie przychodzi szkoda ze nie dostałam prezentu na urodziny ale mam nadzieje ze Mikołaj o mnie nie zapomni każdej z was życzę pozytywnego testu ja uciekam na krótki urlop do Nałęczowa pozdrawiam papapa
-
nick nieaktualnymallinka wrote:Gratuluję wszystkim pozytywnie testujacym
ja miałam testować w poniedziałek ale dziś brzuch mnie zaczął strasznie boleć jak na @
nienawidzę tego uczucia!!!!!!!!!!!!!!m ;(
Ale jeszcze jej nie ma także jest szansa Mnie tez boli brzuszek jak na @ a jak widać to nie możliwe -
Zgredek ma racje. Dopóki @ nie przyjdzie jest nadzieja Nadzieja umiera ostatnia.
Zgredek lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
Mana, ogromne gratulacje
Mnie dzisiaj w nocy budziło okropne kłucie w podbrzuszu, nie wiem co to mogło być A testy tak mnie już kuszą, że chyba muszę męża poprosić, żeby je przede mną schował Z miesiąca na miesiąc coraz gorzej z moją cierpliwością... -
mała.mi wrote:Mana, ogromne gratulacje
Mnie dzisiaj w nocy budziło okropne kłucie w podbrzuszu, nie wiem co to mogło być A testy tak mnie już kuszą, że chyba muszę męża poprosić, żeby je przede mną schował Z miesiąca na miesiąc coraz gorzej z moją cierpliwością...
I tak jestes bardzo cierpliwa..na prawde podziwiam ..bo ja chyba niedługo wyląduje w psychiatryku szczegolnie kilka dni przed okresem ...i tylko o tym mysle ...takze podziel sie ta swoją siłą!!!vercia, mała.mi lubią tę wiadomość