Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mana suuuper....ja czeka na okres miałam jutro testowac ale niestety wczoraj robiłam prolaktyne i wyszła 13,6 takze na pewno nie jestem w ciąży . bo w pierwszej ciąży o tej porze miałam juz 27...takze szkoda...wkuza mnie tylko ta temperatura bo rosnie a wiem ze nici z tego
mana lubi tę wiadomość
-
mana wrote:dziewczyny........... jest bladzioch...... nie wierzę!!! nie wierzę !!!
FOCIA! FOCIA! FOCIA!
Carmen.92 wrote:Ale u Was pięknie się zażalenia gratulacje przeogromne a za resztę w ciągu dalszym trzymam kciuki
Kochane mam pytanie a pro po przeziębienia w ciąży, czym się kurować? bo mój M. Mnie zaraził ;-(
Herbata z miodem i cytryną, ale tych nie wrzucaj na wrzątek, bo stracą wartości odżywcze.
Syrop cebulowy, grzanka z czosnkiem.
Jeśli masz katar - woda morska do nosa.
Jak będzie gorzej, koniecznie do lekarza.
Wy nie chcecie @, a ja się jej nie mogę doczekać ;pmana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Herbata z miodem i cytryną, ale tych nie wrzucaj na wrzątek, bo stracą wartości odżywcze.
Syrop cebulowy, grzanka z czosnkiem.
Jeśli masz katar - woda morska do nosa.
Jak będzie gorzej, koniecznie do lekarza.
Wy nie chcecie @, a ja się jej nie mogę doczekać ;p
I na gardelko tantum verde w psiku najlepiej. Mozna bo sama stosowalam w ciazy.
Na goraczke i bole takie grypowe to paracetamol.
Ogolnie jeszcze jest syrop na przeziebienie dla kobiet w ciazh Prenatalen ale osobiscie nie stosowalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 09:53
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane gratuluję nowych GROSZKÓW zielonego listopada życzę
November podrzuć trochę tego śniegu bo ja się u siebie doczekać nie mogę szaro buro zimno, wczoraj spadło kilka płatków ale z deszczem więc lipa..mam nadzieję, że tegoroczne święta będą takimi prawdziwymi białymi świętami a nie zielonymi
piąteczek
pogodnego weekendu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mana, skoro juz bralas tyle dni dupka, to pare kolejnych dni Ci nie zaszkodzi. Podejrzewam, ze to ciaza, takze nie wiem czy dobrym rozwiazaniem jest nagle odstawienie dawki, ktora bralas. Lepiej dmuchac na zimne, w koncu z jakiegos powodu dostalas od gona tego dupka? Czy tak tylko czysto profilaktycznie?
Dzis juz nie sikaj, bo moze Ci nie wyjsc. Jesli to nie ciaza, to te 2,3 dni dupka nic Ci nie zrobia, jednie wydluza cykl. Ale trzymam bardzo mocno kciuki za piekna ciaze A moze pokusisz sie o bete? Dzis mialabys juz pewnie wyniki a i wiedzialabys co dalej robic
Ja sikalam na pink express i wyszla mi niezle widoczna krecha, o wiele lepiej bylo ja widac niz na tych z allegro 10....pink chyba jest 25tka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 10:30
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny