Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sana beta piekna gratuluje reszcie takze gratuluje groszkow
co do tego hpv to lekarz mi tego nie stwierdzil tylko powiedzial ze to moze byc to, na nastepnej wizycie pokieruje mnie do lekarki(ktora obecnie jest na urlopie) i ona sie tym zajmie bo jak sam stwierdzil trzeba z tym zrobic koniecznie porzadek, a ze nastepna wizyte mam w styczniu to dlatego tak wyszlo. Ufam temu lekarzowi, polecilo mi go pare osob ktore latami staraly sie o ciaze i dopiero on do ciazy doprowadzil, wiec wreszcie po 14 miesiacach staran sie do niego wybralam i nie zaluje, z miejsca zauwazyl ze jest tarczyca do obnizenia(gdzie inni kazali zostawic) i jako jedyny przyjrzał sie brodawce ktora mam chyba z 10 lat.
teraz obnice tarczyce a w styczniu robie porzadek z brodawka, napewno tego nie bede lekceważyć
aaa i miesiac temu mialam robioną cytologie i wyszla super, dlatego te 1,5 iesiaca spokojnie poczekam i biore sie do roboty z tymWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:48
karen85, mała.mi lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Karen wątpię. Przed wczoraj też mnie tak okropnie wieczorem mdliło, że musiałam się położyć. A w ciąży chyba nie ma tak szybko mdłości hehe.
-
Hehe to jeżeli to by były mdłości na fasolkę, to ja poproszę nawet o trzy razy mocniejsze. Dwa dni temu mnie tak zmuliło, jak teściu zrobił nam sos. Nie dałam rady usiedzieć. Wątpię, że to to. My tu gadu gadu, a @ pewnie już czai się za rogiem hehe.
Sana gratulacje! Super beta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 18:29
-
Gratuluje dziewczyny!!!a ja dzis mialabym testowac,ale moja @ napalona odwiedzila mnie juz tydzien temu...ale tym samym zaoszczedzila mi stresu przed testowaniem i dzieki temu juz spokojnie czekam na ovu i rozkoszuje sie przyjemnoscia z Tak ze nie ma tego zlego 21 cykl...i ile jeszcze???
Pozdrawiam Was listopadoweczki ja ide grzac miejce w grudniu...ale czytac Was bede do konca i oczywiscie kibicowac kazdej&&& -
Maniuś wrote:Gratuluje dziewczyny!!!a ja dzis mialabym testowac,ale moja @ napalona odwiedzila mnie juz tydzien temu...ale tym samym zaoszczedzila mi stresu przed testowaniem i dzieki temu juz spokojnie czekam na ovu i rozkoszuje sie przyjemnoscia z Tak ze nie ma tego zlego 21 cykl...i ile jeszcze???
Pozdrawiam Was listopadoweczki ja ide grzac miejce w grudniu...ale czytac Was bede do konca i oczywiscie kibicowac kazdej&&&
I super bynajmniej nie zdarzylas sie stresowac... Dla mnie najgorszy zawsze pierwszy dzien @ i tak dwa dni przed robie sie drazliwa a to dlatego ze czuje ze przyjdzie niestety zaczelo sie odkad sie staramy. Czasami mezowi sie wtedy obrywa bo jestem drazliwa bardzo i zawiedziona. Chociaz ostatnio to sie jakby troche poprawilo i bylam z siebie dumna bo zrobilo mi sie smutno ale nie ze bylam zla i zalamana Wiem ze @ sie zbliza ale jakos spokojnie to znosze... -
nick nieaktualnyWitam, Czarnula87 wpisz obok mego nicka @ . Sana gratulacje! Mam trochę dołka z powodu @...dziś byłam w przychodni aby dostać skierowanie na badanie krwi, był okres szczepień malutkich dzieci. Na początku uśmiechałam się do tych dzieci, a potem mi było przykro, że ja nie mam dziecka
-
karen85 wrote:Nie chciałam wcześniej nic pisać, bo jestem po ciąży pozamacicznej i bałam się(w sumie nadal się boję), że spotka mnie to samo co wcześniej.
Jak na razie jednak nic tego nie zwiastuje, dlatego prosiłabym o przepisanie mnie na 17.11.2014, bo owulację miałam dużo wcześniej niż zakładałam i...jestem w ciąży!
Testy zaczęłam robić od 10 dpo (wieczorem), moja galeria:
Betę zrobiłam we wtorek i dzisiaj i wyniki:
15 dpo: 422,4
17 dpo: 843,7
Wydaje się, że przyrost jest ok.
Teraz czekam na wizytę u ginekologa w przyszłym tygodniu i jeśli będzie już widać maluszka, to będę najszczęśliwsza
Poki co - ślę wiruski &&&&&&&&&&&&&&
p.s. sprawdziło mi się, że miesiąc urodzin jest najbardziej płodny i że przekroczenie 100 strony zwiastuje maluszka
Serdeczne gratulacja z UK dla Ciebie ciężarówko!!!!karen85 lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪