Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Sury wrote:
super bombuś ...ja na taki widok musze poczekać jeszcze ponad 2 tygodnie~!!! chodziś prywatnie czy na fundusz do gina???Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
november123 wrote:Witam kochane Dziewczyny tule mocno wszystkie do których zawitała wredna @
Ja czekam na @ termin mam dziś i oby nie przyszła
w pracy nocki więc nawet temp jakoś specjalnie nie wierzę choć idzie do góry bo mierzona o 13 i nawet 3h snu nie było bo psiak raz chce na zewnatrz i trzeba wypuścić a zaraz wyje pod oknem i trzeba wstać bo aż się serce kroi a to przecież huski i powinien lubić siedzieć na zewnątrz, no ale to mój rozdziadowany huski
Dziewczyny mam jedno pytanie czy wysoka prolaktyna może przesunąć okres?? wiem że może blokować owu ale czy może też zablokować @???
Fatim ja też w Diagnostyce miałam od razu wyniki jak tylko wyrobili mi kartę
progesteron kosztuje 20zł
a jaka możesz mieć prolaktyne??? bo jezeli jesteś w ciąży to ona i tak urosła -
Paulina27 wrote:a jaka możesz mieć prolaktyne??? bo jezeli jesteś w ciąży to ona i tak urosła
robiłam 7dpo i progesteron 16,14 ng/ml a prolaktyna 25,55 ng/ml (normy 4,79 - 23,30)Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
november123 wrote:robiłam 7dpo i progesteron 16,14 ng/ml a prolaktyna 25,55 ng/ml (normy 4,79 - 23,30)
to troche za wysoka...ale nie wiem czy mogła zatrzymac okres ja z marcelem w 30 dniu cyklu w ciązy miałam 28 a teraz w 27 miałam 13..takze nie wiem -
ja sie zegnam z wami dziewczyny...juz nie zapisze na grudzien, dzis w klinice dowiedzialam sie ze nie mamy szans na naturalna ciaze mam tylko jeden jajowod ktory jest w bardzo zlym stanie, bardzo zniszczony, drugi zostal usuniety z powodu ciazy pozamacicznej miesiac temu, w szpitalu nic mi wtedy nie powiedzieli... teraz pani dr. dopiero nas o tym poinformowala... zostaje in vitro... ale to nie takie proste...
Powodzenia dla was, napewno wam sie uda!!!Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
Paulina27 wrote:to troche za wysoka...ale nie wiem czy mogła zatrzymac okres ja z marcelem w 30 dniu cyklu w ciązy miałam 28 a teraz w 27 miałam 13..takze nie wiem
W takim razie czekam na @ niech przychodzi i nie robi nadziejiTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
november123 wrote:W takim razie czekam na @ niech przychodzi i nie robi nadzieji
ale widzisz ja tez kierowałam się ta prolaktyną i tez odebrała mi nadzieje bo ja stwierdziłam ze jest za niska zebym mogła byc w ciąży także poki nie ma okresu to nie wiadomo jak bedzie moze się udał zrób jutro rano test jak nie bedzie okresu -
Dziś mieliśmy badania w poradni genetycznej i tak: Maluszek ma 58,7 mm serduszko bije FHR 173ud/min, wg. USG mamy 12t+3dz. NT 1,6mm. NB(+) Na tym etapie z USG wszystko OK za 2 tyg do odbioru wyniki badań genetycznych z krwi i mam nadzieję, że one też wyjdą OK - nie ma innej opcji
Kochane nie poddawajcie się !! warto walczyć my walczyliśmy prawie 4 lata i cieszę się, że się nie poddałam
za 2tyg 3majcie kciuki by badania z krwi były OK
bosa, november123, Nona, Mimi86, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
zaba25 wrote:ja sie zegnam z wami dziewczyny...juz nie zapisze na grudzien, dzis w klinice dowiedzialam sie ze nie mamy szans na naturalna ciaze mam tylko jeden jajowod ktory jest w bardzo zlym stanie, bardzo zniszczony, drugi zostal usuniety z powodu ciazy pozamacicznej miesiac temu, w szpitalu nic mi wtedy nie powiedzieli... teraz pani dr. dopiero nas o tym poinformowala... zostaje in vitro... ale to nie takie proste...
Powodzenia dla was, napewno wam sie uda!!!
Bardzo mi przykro