Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Milejdi straszne i przykre zarazem to jest na prawdę wielka próba. Mój mąż powiedział, że jakbyśmy nie mogli mieć dzieci tfu tfu to on będzie czekać na adopcję ile będzie trzeba, bo noe zależy mu żeby dziecko było z niego,bo i tak będzie jego i będzie je kochał...
Aasienkaa to może jakiś gadżet stylowy do tego samochodu ? Coś w stylu retro ? -
albo cos takiego zakupię w dniach płodnych razem ugotujemy kolacyjkę w takich fartuszkach http://allegro.pl/tanio-fartuszek-fartuszki-prezent-wieczor-urodziny-i4815221692.html
....a potemcóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
W tym kraju wszystko jest trudne Też rozważaliśmy kiedyś temat adopcji, narazie dajemy sobie jeszcze czas, tak czy siak chcemy mieć większą rodzinkę, marzy nam sie 3 dzieciaczków.. ale najpierw niech się uda 2 Jak już chciałabym mojej córeczce powiedzieć że będzie miała rodzeństwocóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Sana wrote:Magda super wieści, bardzo się cieszę
Mini Mouse a termin @ mialas na dziś? Ja na Twoim miejscu, jak już, to bym zrobiła betę. Będziesz wtedy miała pewność. U mnie 12dpo test był negatywny, 15dpo - pozytywny.
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.
Termin @ właściwie miałam na wczoraj- na środę..
-
No to oby już @ nie przylazła
Adopcja w Polsce jest naprawdę trudna i skomplikowana. Niestety. Już sam fakt, ile w domach dziecka jest dzieci, których rodzice mają ograniczone, ale nie odebrane prawa rodzicielskie, wtedy adopcja takiego dziecka jest praktycznie niemożliwa, wystarczy że matka raz na rok odwiedzi dziecko. Chore.
Julia 07.2015 -
Matleena ja podobnie jak Twój móż bałabym się przywiązania a później oddania dziecka któro pokocham:(
Ale każdy rodzaj pomocy jest pięknym gestem:) Ja od dawna marzyłam aby zaadoptować dziecko. Moja koleżanka jest adoptowana, od początku o tym wiedziała, kiedy dorosła urodziła zdrową śliczną dziewczynkę, a dwa lata później adoptowali chłopczykaDaisy lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Sana wrote:No to oby już @ nie przylazła
Adopcja w Polsce jest naprawdę trudna i skomplikowana. Niestety. Już sam fakt, ile w domach dziecka jest dzieci, których rodzice mają ograniczone, ale nie odebrane prawa rodzicielskie, wtedy adopcja takiego dziecka jest praktycznie niemożliwa, wystarczy że matka raz na rok odwiedzi dziecko. Chore.
Kochana sama adopcja jest bardzo trudną sprawą, decyzją, jednak jeśli rodzice nie stawiają wielu warunków, typu włosy blond, niebieskie oczy wiek 3 mies. to nie jest aż takie trudne:) Jest czasochłonne, wymaga wielu spotkań, kursów, psychologów, jak dobrze pójdzie to nawet w rok idzie temat ogarnąć w zależności w jakiej części Polski:) obecnie mój przyjaciel adoptuje dziecko od złożenie dokumentów jeszcze nie minął rok, z nowym rokiem powinni mieć dzieciątko w domu wiek- 4 latka
Sana w adopcji rodzice mają całkowicie odebrane prawa, w przypadku rodzin zastępczych już nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 22:23
Daisy lubi tę wiadomość
Asiu ja to wiem, chodziło mi o to, że rodzice niektórych dzieci przebywających w domach dziecka mają ograniczone a nie odebrane prawa rodzocielskie, przez co te dzieci nie mogą trafić do adopcji, a jedynie do rodzin zastępczych właśnie.
Julia 07.2015 -
On chyba jest najlepszym znawcą Twoich piersi..może wyczuł szybciej niż najczulszy test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 22:31
Cześć kochane ja też czekam na @ a raczej na to że nie przyjdzie
Trzymam kciuki żeby do was @ nie zawitała
Miłego dnia wszystkimDaisy lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
november123 wrote:Cześć kochane ja też czekam na @ a raczej na to że nie przyjdzie
Trzymam kciuki żeby do was @ nie zawitała
Miłego dnia wszystkim
Kochana też licze na ciebie a ilo dniowe masz cyke przeważnie???
mamy podobny wykres...ja tez miałam testować w piątek pozniej w niedziele i wyszło na poniedziałek... -
November, werni, Mini Mouse, trzymam kciuki żeby franca wzięła sobie u Was długi urlop
Kmb trzymam kciuki za grudzień. To magiczny czas, wierzę, że dostaniesz ten najpiękniejszy prezent pod choinkę.kmb, werni, Mini Mouse, november123 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015