Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina27 wrote:to troche za wysoka...ale nie wiem czy mogła zatrzymac okres ja z marcelem w 30 dniu cyklu w ciązy miałam 28 a teraz w 27 miałam 13..takze nie wiem
W takim razie czekam na @niech przychodzi i nie robi nadzieji
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.201405.2015
Zuzia22.03.2016 3260g i 57cm
-
november123 wrote:W takim razie czekam na @
niech przychodzi i nie robi nadzieji
ale widzisz ja tez kierowałam się ta prolaktyną i tez odebrała mi nadzieje bo ja stwierdziłam ze jest za niska zebym mogła byc w ciąży także poki nie ma okresu to nie wiadomo jak bedzie moze się udał zrób jutro rano test jak nie bedzie okresu -
Dziś mieliśmy badania w poradni genetycznej i tak: Maluszek ma 58,7 mm
serduszko bije FHR 173ud/min, wg. USG mamy 12t+3dz. NT 1,6mm. NB(+) Na tym etapie z USG wszystko OK
za 2 tyg do odbioru wyniki badań genetycznych z krwi i mam nadzieję, że one też wyjdą OK - nie ma innej opcji
Kochane nie poddawajcie się !! warto walczyćmy walczyliśmy prawie 4 lata i cieszę się, że się nie poddałam
za 2tyg 3majcie kciuki by badania z krwi były OK
bosa, november123, Nona, Mimi86, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
zaba25 wrote:ja sie zegnam z wami dziewczyny...juz nie zapisze na grudzien, dzis w klinice dowiedzialam sie ze nie mamy szans na naturalna ciaze
mam tylko jeden jajowod ktory jest w bardzo zlym stanie, bardzo zniszczony, drugi zostal usuniety z powodu ciazy pozamacicznej miesiac temu, w szpitalu nic mi wtedy nie powiedzieli... teraz pani dr. dopiero nas o tym poinformowala... zostaje in vitro... ale to nie takie proste...
Powodzenia dla was, napewno wam sie uda!!!
Bardzo mi przykro
-
Magda super wieści, bardzo się cieszę
Mini Mouse a termin @ mialas na dziś? Ja na Twoim miejscu, jak już, to bym zrobiła betę. Będziesz wtedy miała pewność. U mnie 12dpo test był negatywny, 15dpo - pozytywny.
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.
Julia07.2015
-
Magda_lena88 wrote:Dziś mieliśmy badania w poradni genetycznej i tak: Maluszek ma 58,7 mm
serduszko bije FHR 173ud/min, wg. USG mamy 12t+3dz. NT 1,6mm. NB(+) Na tym etapie z USG wszystko OK
za 2 tyg do odbioru wyniki badań genetycznych z krwi i mam nadzieję, że one też wyjdą OK - nie ma innej opcji
Kochane nie poddawajcie się !! warto walczyćmy walczyliśmy prawie 4 lata i cieszę się, że się nie poddałam
za 2tyg 3majcie kciuki by badania z krwi były OK
Trzymamy kciuki
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzaba25 wrote:ja sie zegnam z wami dziewczyny...juz nie zapisze na grudzien, dzis w klinice dowiedzialam sie ze nie mamy szans na naturalna ciaze
mam tylko jeden jajowod ktory jest w bardzo zlym stanie, bardzo zniszczony, drugi zostal usuniety z powodu ciazy pozamacicznej miesiac temu, w szpitalu nic mi wtedy nie powiedzieli... teraz pani dr. dopiero nas o tym poinformowala... zostaje in vitro... ale to nie takie proste...
Powodzenia dla was, napewno wam sie uda!!!
trzymaj się kochana.... tulę :* ale też nie trać nadziei, wiele razy już lekarze mówili komuś, że nie ma żadnych szans na naturalną ciążę a jakoś jednak się udawałodla Boga nie ma rzeczy niemożliwych, pamiętaj :*
-
dzieki dziewczyny, nawet nie wiecie jak podnosicie na duchu, jestem w totalnym dole. Musimy wszystko przemyslec chyba czas tu najwiecej pomoze...
W Bogu nadzieja moze on pomoze.Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
Naskrobałyscie z 10 stron od rana
Tulę te co @ dostały, do mnie tez dzisiaj przyszła, ale ja się baaaardzo z niej cieszę1 @ po zabiegu
Natu moja przyjaciółka ma 12mc udokumentowanego starania się o dziecko, następnie lekarz wysłał ją na wyszystkie badania. Co prawda koszt ok. 1000 zł, ale przed invitro też chyba trzeba się badać. Wyszedł jakiś wirus, własnie go wyleczyła. Teraz HSG - z nfz, więc nie płaci.
Nie wiem czy bym uwierzyła lekarzowi, który po 9mc wysyła od razu na in vitro.
Nie poddawaj się! Jakbyś nie miała się gdzie pożalić/wypłakac, to wiedz, że masz Nas! Mimo że nie mamy wiedzy medycznej postaramy się pomóc (co do wiedzy to czasami mam wrażenie, że niektóre stąd wiedzą więcej niż nie jeden gin
Matleena wydaje mi się, ze system kierował się głównie śluzem, który jest zaznaczony jako rozciągliwy. Inny program polecił mi sprawdzac szyjkę wieczorem, zawsze w tej samej pozycji.
futuremama ja w diagnostyce w KTW płacę za betę 19,60 zł z kartą stałego
Żaba25 usunęli Ci jajowód i nic Ci nie powiedzieli? Nie zamarwiaj się na przyszłość, bo jak jakieś jajo się przecisnęło i czeka ja plemiora to stres na pewno nie pomoże! Tulę mocno mocno! -
Żaba głowa do góry będzie dobrze, nie polegaj na jednym lekarzu, szukaj takiego który będzie chciał pomóc. Poszukaj też alternetywnych metod, spróbuj podziałać dietą. Chwytaj się wszystkiego czego możesz, nie masz nic do stracenia
Jak tam dzisiejsze teściki?