Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny,
napisałam już też na fioletowej stronie, ale mam nadzieję że pomożecie, nie wiem co robić.
Dziś rano zrobiłam test i ujrzałam upragnione 2 kreseczki, pojechałam zrobić betę wyszła 301,9. Dodatkowo zrobiłam też progesteron, gdyż od 16 dc do 25 dc brałam luteinę.
Dziś jest 30 dc, i progesteron wyszedł 12,96! Chyba to za mało?
Czy radzicie jeszcze na dziś szukać gina po receptę? Czy jak pójdę w poniedziałek rano, to nie będzie za późno.
Z gory dziękuję za pomoc. -
Paulina27 wrote:Kochana też licze na ciebie a ilo dniowe masz cyke przeważnie???
mamy podobny wykres...ja tez miałam testować w piątek pozniej w niedziele i wyszło na poniedziałek...
Słońce ja przeważnie 28-29 dniowowe a dziś u mnie 30dc czekam do niedzieli oby nie przyszłaZgredek, Sana lubią tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
November trzymam kciuki! Oby nie przyszła. Ja jestem w podobnej sytuacji. W środę miałam dostać i nadal @ nie przyszła. Zrobiłam przed chwilą test ciążowy i wyszedł negatywny chciałam iść dzisiaj na betę, ale dopiero po pracy. Ale mają jakąś awarię systemu a w innych laboratoriach mówią że o tej godzinie już takich badań nie robią. Sama już nie wiem co myśleć. Ale wydaje mi się, że @ przyjdzie z opóźnieniem...
-
nick nieaktualnyGoździk, ja bym szukała dla świętego spokoju jeszcze dziś. Najlepiej zadzwoń do swojego gina, powiedz jaka jest sytuacja i że wpadniesz tylko po receptę - dla niego to 2 minuty roboty, a dla Ciebie spokój, że wszystko będzie dobrze
Daisy lubi tę wiadomość
-
dzieki dziewczyny za slowa otuchy dzis nowa wiara , nowe sily, od kiedy znalazlam te ziola wierze ze jeszcze cos moge zrobic dzieki ziolkom udalo mi sie zajsc w ciaze z moja corka, wtedy mialam miesznke nr.3, dlatego kurczowa teraz bede sie trzymac tej nowej iskierki nadzieji.Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
Mini Mouse może po prostu się owulka przesunęła. Ja też po terminie @ i wyszedł negatyw, a po dwóch dniach już był pozytyw. Trzymam kciuki
November niech @ nie przychodzi
Goździk ja niestety nie pomogę, ale gratuluję ciążynovember123 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualnyJak kilku z Was cykl ciągnie mi się już 45 dni i konca nie widac.. jestesm za granicą i nie mam możliwości skontaktowania sie z ginem, myślicie że mogę sama wywołać @ ? Mam akurat dupka tutaj i tak się zastanawiam czy to nie byłoby najlepsze rozwiązanie bo nie mam juz sily na ten cykl... I czy wystarczy 2x1 przez 5 dni? Może któraś z Was wie? Będę wdzięczna za odpowiedź
-
Sana wrote:Mini Mouse może po prostu się owulka przesunęła. Ja też po terminie @ i wyszedł negatyw, a po dwóch dniach już był pozytyw. Trzymam kciuki
November niech @ nie przychodzi
Goździk ja niestety nie pomogę, ale gratuluję ciąży
sury a byłaś już u endykrynologa ja dzisiaj mam wizyte bo mi okropnie zimno..a ty jak??? tez masz hasimoto?? -
Matleena wrote:zaba25 wierzę, że Ci się uda. Nie wiem czy jesteś osobą wierzącą, ale ja tak i mi zawsze w takich sytuacjach pomaga też modlitwa. Od kilku dni zasypuję różnych świętych prośbami może się któryś zlituje i wyprosi u Tego u Góry grocha dla mnieJulia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
nick nieaktualnyPaulina27 wrote:sury a byłaś już u endykrynologa ja dzisiaj mam wizyte bo mi okropnie zimno..a ty jak??? tez masz hasimoto??
nieee ja jestem zdrowa jak ryba miałam możliwość 50% na 50% bo i moja babcia miała chorą tarczycę i moja mama ma chorą ale ja na szczęście jestem zdrowa -
Paulina ja z tarczyca nie mam klopotow ale pierwsze dni ciazy ciagle brrr i brrrrr moj na gaciach jak to sie mowi a ja w dresie i szlafrok, i to przy palacym sie kominku.
Ja za to mialam prolaktyne ponad 20x wyzsza po mtc i prosze co ciekawe normalnie owulowalam i zadnych problemow nie mialam z tego wzgledu, no moze piersi bolace od 9-10 dc, a w cs w ktorym zaszlam bole zaczely sie dopiero dlugo po owulce.
November ♡♡♡ cale moje kciuki sie trzymaja za Ciebie!
I za kazda z Was kazdego dnia rowniez! ♡♡♡
Czasem rzadko pisze bo niemrawa chodze, ale podczytuje i kibicuje niezmiennie! ♡♡♡november123 lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Paulina ja z tarczyca nie mam klopotow ale pierwsze dni ciazy ciagle brrr i brrrrr moj na gaciach jak to sie mowi a ja w dresie i szlafrok, i to przy palacym sie kominku.
Ja za to mialam prolaktyne ponad 20x wyzsza po mtc i prosze co ciekawe normalnie owulowalam i zadnych problemow nie mialam z tego wzgledu, no moze piersi bolace od 9-10 dc, a w cs w ktorym zaszlam bole zaczely sie dopiero dlugo po owulce.
November ♡♡♡ cale moje kciuki sie trzymaja za Ciebie!
I za kazda z Was kazdego dnia rowniez! ♡♡♡
Czasem rzadko pisze bo niemrawa chodze, ale podczytuje i kibicuje niezmiennie! ♡♡♡
Daysie ja własnie po tym wykryłam ze mam niedoczynnosc tarczycy bo było mi okropnie zimno...i nie mogłam schudnąć ani kilo...i teraz tez mi jest zimno bardzo az mam dreszcze a jak byłam w ciązy z Marcelkiem to było mi bardzo gorąco w zimie otwierałam okna...bo wrecz nie mogłąm oddychać z tego gorąca!! -
dziekuje kochane ja modle sie wlasnymi slowami, co wieczor dziekuje za corke i prosze o rodzenstwo dla niej. Przed zajsciem w ciaze z Julka prosilam tez mojego zmarlego dziadka ktorego zreszta nie poznalam zeby wyprosil dar macierzynstwa dla nas- udalo sie i teraz tez prosze moze kiedys jeszcze sie uda
Matleena mieszkam w uk wiec nie mam mozliwsci tam pojechac ale jak ty bedziesz to namaluj dzidziusia dla nas prosze i podpisz kasia i krzys Bede ci wdziecznaJulia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolki [*] 23/10/2014 8tc