Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam kochaniutkie
Zrobiłam dzisiaj test i........ jest bladzioszek tyci tyci jaśniutki
w poniedziałek zrobię kolejny i jak będzie widoczna krecha to lecę na betę
zielarka, gosia_9020, Sigma, zwei_kresken, mała.mi, Daisy, Carmen.92, Lena87, Zgredek, Bąbelek, mana, Nona, Czarnula87, Gosiacu, Mimi86, Sury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySana wrote:, oby bladzioch zamienił się w grubą krechę
wrzuć kochana zdjęcie testu 
Nie potrafię go uchwycić mam marny aparat, ale jak tylko powtórzę w poniedziałek i dalej będzie kreseczka to wstawię
Boję się uwierzyć, że to prawda... Wolę się upewnić
-
przyszła mama:) wrote:czesc kochane , gdzies tu kiedys była specjalista od tarczycy:) tylko zapomniałam która:)
a dziś odebrałam wyniki...
TSH- 3,88
FT 4- 15,8
FT 3- 3,78
ANTY TPO- 5,69
ANTY TG - 49,44
I co Wy o tym wogóle myslicie?
zwei Kresken w tym siedzi, ale mnie endo powiedziała, że to wcale tak nie jest z tym 1-1,5 na zajście. Jej zdaniem najlepsze jest 2.2 - 2,8. Nie zmienia to faktu, że przy moim 3,72 uznała, że nie ma co zbijać ;/
gosia_9020 wrote:Jak kilku z Was cykl ciągnie mi się już 45 dni i konca nie widac.. jestesm za granicą i nie mam możliwości skontaktowania sie z ginem, myślicie że mogę sama wywołać @ ? Mam akurat dupka tutaj i tak się zastanawiam czy to nie byłoby najlepsze rozwiązanie bo nie mam juz sily na ten cykl... I czy wystarczy 2x1 przez 5 dni? Może któraś z Was wie? Będę wdzięczna za odpowiedź
Mnie gin powiedziała, że mam tak robić, ale bez konkretnych wskazań nie wiem czy bym się na to pisała, musisz mieć 100% pewności, że nie ma ciąży! -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Mnie gin powiedziała, że mam tak robić, ale bez konkretnych wskazań nie wiem czy bym się na to pisała, musisz mieć 100% pewności, że nie ma ciąży!
Myślę że owulacji nie było, na wizycie gin powiedział że nic na to nie wskazuje bo nie było pecherzyka dominujacego.. A to byl 20 dc chyba. Dzieki za odpowiedz
-
Witam. Proszę o wpisanie mi @
Temp spadła i zaczęło się plamienie... Kolejne testowanie w samą wigilię, wiec może i u nas zdarzy się cud...
Gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymał kciuki za te, które mają jeszcze szanse na listopadowego groszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 07:58
-
Dżejzi wrote:Witam kochaniutkie
Zrobiłam dzisiaj test i........ jest bladzioszek tyci tyci jaśniutki
w poniedziałek zrobię kolejny i jak będzie widoczna krecha to lecę na betę 
Super!! Gratuluję!! Na pewno będzie mocniejsza ta krecha, zobaczysz!!! Ja zdecydowałam, że też czekam do poniedziałku z testowaniem o ile wcześniej nie zawita @....
Miłej soboty życzę dziewczyny!!

-
mała.mi wrote:Witam. Proszę o wpisanie mi @
Temp spadła i zaczęło się plamienie... Kolejne testowanie w samą wigilię, wiec może i u nas zdarzy się cud...
Gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymał kciuki za te, które mają jeszcze szanse na listopadowego groszka
Mała.mi w magicznym czasie świąt na pewno się uda!! Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie!! :*
mała.mi lubi tę wiadomość

-
U mnie dzisiaj też bladzioch.. do tego żółty śluz na wkładce, który pierwszy raz w życiu zaobserwowałam. Test powtórzę jutro, trzymajcie kciuki.
Carmen.92, Marutka, mała.mi, Lena87, Katarzyna87, november123, Zgredek, Natka88, mana, Nona, zielarka, Sana, Czarnula87, Sury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny

Gratuluję Nowym Mamusią
Listopad powoli się już Kończy 
Mimo tak melancholijnej pogody dla niektórych był bardzo szczęśliwy
Bąbelek, to dobrze zwiastuje
Dżejzi, oby to było to !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 11:10
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane

Bąbelek i Dżejzi po cichu gratuluję i trzymam kciuki żeby jutrzejsze krechy były tłuściutkie
Ja nie wytrzymałam i rano po pracy pojechałam na bete
I JEST BETA 97,89 mIU/ml

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 15:25
Matleena, gosia_9020, Bąbelek, Natka88, karen85, aisza, Nona, Mimi86, agnes175, zielarka, Sana, Marutka, mała.mi, Maczek, Czarnula87, Lena87, Daisy, Sury lubią tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś
24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014
05.2015
Zuzia
22.03.2016 3260g i 57cm 

-
november123 wrote:Hej kochane

Bąbelek i Dżejzi po cichu gratuluję i trzymam kciuki żeby jutrzejsze krechy były tłuściutkie
Ja nie wytrzymałam i rano po pracy pojechałam na bete
I JEST BETA 97,89 mIU/ml

Gratulacje:))
november123 lubi tę wiadomość