Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam kochaniutkie Zrobiłam dzisiaj test i........ jest bladzioszek tyci tyci jaśniutki w poniedziałek zrobię kolejny i jak będzie widoczna krecha to lecę na betę
zielarka, gosia_9020, Sigma, zwei_kresken, mała.mi, Daisy, Carmen.92, Lena87, Zgredek, Bąbelek, mana, Nona, Czarnula87, Gosiacu, Mimi86, Sury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySana wrote:, oby bladzioch zamienił się w grubą krechę wrzuć kochana zdjęcie testu
Nie potrafię go uchwycić mam marny aparat, ale jak tylko powtórzę w poniedziałek i dalej będzie kreseczka to wstawię Boję się uwierzyć, że to prawda... Wolę się upewnić
-
przyszła mama:) wrote:czesc kochane , gdzies tu kiedys była specjalista od tarczycy:) tylko zapomniałam która:)
a dziś odebrałam wyniki...
TSH- 3,88
FT 4- 15,8
FT 3- 3,78
ANTY TPO- 5,69
ANTY TG - 49,44
I co Wy o tym wogóle myslicie?
zwei Kresken w tym siedzi, ale mnie endo powiedziała, że to wcale tak nie jest z tym 1-1,5 na zajście. Jej zdaniem najlepsze jest 2.2 - 2,8. Nie zmienia to faktu, że przy moim 3,72 uznała, że nie ma co zbijać ;/
gosia_9020 wrote:Jak kilku z Was cykl ciągnie mi się już 45 dni i konca nie widac.. jestesm za granicą i nie mam możliwości skontaktowania sie z ginem, myślicie że mogę sama wywołać @ ? Mam akurat dupka tutaj i tak się zastanawiam czy to nie byłoby najlepsze rozwiązanie bo nie mam juz sily na ten cykl... I czy wystarczy 2x1 przez 5 dni? Może któraś z Was wie? Będę wdzięczna za odpowiedź
Mnie gin powiedziała, że mam tak robić, ale bez konkretnych wskazań nie wiem czy bym się na to pisała, musisz mieć 100% pewności, że nie ma ciąży! -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Mnie gin powiedziała, że mam tak robić, ale bez konkretnych wskazań nie wiem czy bym się na to pisała, musisz mieć 100% pewności, że nie ma ciąży!
Myślę że owulacji nie było, na wizycie gin powiedział że nic na to nie wskazuje bo nie było pecherzyka dominujacego.. A to byl 20 dc chyba. Dzieki za odpowiedz -
Witam. Proszę o wpisanie mi @ Temp spadła i zaczęło się plamienie... Kolejne testowanie w samą wigilię, wiec może i u nas zdarzy się cud...
Gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymał kciuki za te, które mają jeszcze szanse na listopadowego groszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 07:58
-
Dżejzi wrote:Witam kochaniutkie Zrobiłam dzisiaj test i........ jest bladzioszek tyci tyci jaśniutki w poniedziałek zrobię kolejny i jak będzie widoczna krecha to lecę na betę
Super!! Gratuluję!! Na pewno będzie mocniejsza ta krecha, zobaczysz!!! Ja zdecydowałam, że też czekam do poniedziałku z testowaniem o ile wcześniej nie zawita @....
Miłej soboty życzę dziewczyny!!
-
mała.mi wrote:Witam. Proszę o wpisanie mi @ Temp spadła i zaczęło się plamienie... Kolejne testowanie w samą wigilię, wiec może i u nas zdarzy się cud...
Gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymał kciuki za te, które mają jeszcze szanse na listopadowego groszka
Mała.mi w magicznym czasie świąt na pewno się uda!! Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie!! :*
mała.mi lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj też bladzioch.. do tego żółty śluz na wkładce, który pierwszy raz w życiu zaobserwowałam. Test powtórzę jutro, trzymajcie kciuki.
Carmen.92, Marutka, mała.mi, Lena87, Katarzyna87, november123, Zgredek, Natka88, mana, Nona, zielarka, Sana, Czarnula87, Sury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Gratuluję Nowym Mamusią Listopad powoli się już Kończy
Mimo tak melancholijnej pogody dla niektórych był bardzo szczęśliwy
Bąbelek, to dobrze zwiastuje
Dżejzi, oby to było to !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 11:10
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Bąbelek i Dżejzi po cichu gratuluję i trzymam kciuki żeby jutrzejsze krechy były tłuściutkie
Ja nie wytrzymałam i rano po pracy pojechałam na bete
I JEST BETA 97,89 mIU/ml
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 15:25
Matleena, gosia_9020, Bąbelek, Natka88, karen85, aisza, Nona, Mimi86, agnes175, zielarka, Sana, Marutka, mała.mi, Maczek, Czarnula87, Lena87, Daisy, Sury lubią tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
november123 wrote:Hej kochane
Bąbelek i Dżejzi po cichu gratuluję i trzymam kciuki żeby jutrzejsze krechy były tłuściutkie
Ja nie wytrzymałam i rano po pracy pojechałam na bete
I JEST BETA 97,89 mIU/ml
Gratulacje:))
november123 lubi tę wiadomość