Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
november123 wrote:Hej kochane
Bąbelek i Dżejzi po cichu gratuluję i trzymam kciuki żeby jutrzejsze krechy były tłuściutkie
Ja nie wytrzymałam i rano po pracy pojechałam na bete
I JEST BETA 97,89 mIU/ml
gratulacjenovember123 lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Gratulacje:)
Ja jutro idę na monitoring po stymulacji zobaczymy co się wyhodowałonovember123 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
november123 wrote:Hej kochane
Bąbelek i Dżejzi po cichu gratuluję i trzymam kciuki żeby jutrzejsze krechy były tłuściutkie
Ja nie wytrzymałam i rano po pracy pojechałam na bete
I JEST BETA 97,89 mIU/ml
KochANA Moja gratulacje...wiedziałam ze się nam uda rzeszów szaleje...!!! ogromnie sie ciesze!!!!november123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejku ile groszków gratuluję dziewczyny ja też chceeee prześlijcie jakieś wiruski
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki gratuluje nowym mama. Spokojnych 9 miesięcy. U mnie @ była jakas dziwna pierwszego dnia lekkie krwawienie drugiego średnie a trzeciego plamienie teraz 6 dzień i tylko w środku trochę sluzu podbarwionego. Piersi nadal mam spuchnięte i trochę bola tempka dziś rano 36.80 wysoką jak na ten dzień cyklu.
-
mnie też wczoraj bolał i byłam pewna że @ przyjdzie, dzisiaj już cisza. Miałam dzisiaj testować, ale mnie mam jakoś nastroju, wole chyba poczekać. Szyjka i tak otwarta wiec i tak pewnie nici. Dzisiaj co innego zaprząta mi głowę...
ps wierzycie z taka zależność, że jak ktoś odchodzi w rodzinie to robi miejsce nowemu członkowi rodziny? U nas przeważnie tak się działo, ciekawe czy i tym razem tak będzie