Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżejzi wrote:Witam kochaniutkie
Zrobiłam dzisiaj test i........ jest bladzioszek tyci tyci jaśniutki
w poniedziałek zrobię kolejny i jak będzie widoczna krecha to lecę na betę
Super!! Gratuluję!! Na pewno będzie mocniejsza ta krecha, zobaczysz!!! Ja zdecydowałam, że też czekam do poniedziałku z testowaniem o ile wcześniej nie zawita @....
Miłej soboty życzę dziewczyny!!
-
mała.mi wrote:Witam. Proszę o wpisanie mi @
Temp spadła i zaczęło się plamienie... Kolejne testowanie w samą wigilię, wiec może i u nas zdarzy się cud...
Gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymał kciuki za te, które mają jeszcze szanse na listopadowego groszka
Mała.mi w magicznym czasie świąt na pewno się uda!! Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie!! :*
mała.mi lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj też bladzioch.. do tego żółty śluz na wkładce, który pierwszy raz w życiu zaobserwowałam. Test powtórzę jutro, trzymajcie kciuki.
Carmen.92, Marutka, mała.mi, Lena87, Katarzyna87, november123, Zgredek, Natka88, mana, Nona, zielarka, Sana, Czarnula87, Sury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Gratuluję Nowym MamusiąListopad powoli się już Kończy
Mimo tak melancholijnej pogody dla niektórych był bardzo szczęśliwy
Bąbelek, to dobrze zwiastuje
Dżejzi, oby to było to !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 11:10
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Bąbelek i Dżejzi po cichu gratuluję i trzymam kciuki żeby jutrzejsze krechy były tłuściutkie
Ja nie wytrzymałam i rano po pracy pojechałam na bete
I JEST BETA 97,89 mIU/ml
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 15:25
Matleena, gosia_9020, Bąbelek, Natka88, karen85, aisza, Nona, Mimi86, agnes175, zielarka, Sana, Marutka, mała.mi, Maczek, Czarnula87, Lena87, Daisy, Sury lubią tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.201405.2015
Zuzia22.03.2016 3260g i 57cm
-
november123 wrote:Hej kochane
Bąbelek i Dżejzi po cichu gratuluję i trzymam kciuki żeby jutrzejsze krechy były tłuściutkie
I JEST BETA 97,89 mIU/ml
Gratulacje:))
november123 lubi tę wiadomość
-
I JEST BETA 97,89 mIU/ml
gratulacjenovember123 lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Gratulacje:)
Ja jutro idę na monitoring po stymulacji zobaczymy co się wyhodowałonovember123 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
I JEST BETA 97,89 mIU/ml
KochANA Moja gratulacje...wiedziałam ze się nam uda rzeszów szaleje...!!! ogromnie sie ciesze!!!!november123 lubi tę wiadomość