Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Kochane
Gratuluję tak owocnego listopada w zielone
Życzę Wam "nudnych" i radosnych dni teraz oby ciąże przebiegały spokojnie i bez zbędnych rewelacji
pogodnego tygodnia
My teraz czekamy do śr. bo mamy wizytę u naszego gina mam nadzieję, że dłużej pooglądamy Naszego Bejbika niż w tej poradni genetycznej
Buziaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina27 wrote:Czyli wtedy gdy testy są pozytywne a na usg nie widać pęcherzyka ciążowe go. . I uznaje się wtedy to za spóźniony okres..bardzo często to się zdarza a my nawet o tym nie wiemy...
Nigdy nie słyszałam o takim przypadku. To nie fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 16:05
-
dziewczyny mam pytanie wg wyliczeń to mój 5 tydzien i 5 dzień (o ile pamietam) i tak sprawdziłam dzisiaj moje tsh z zeszłego miesiąca i było 3,45 !!! nie udało mi sie dzisiaj zrobić dokładniejszych badan, bo u nas pobierają tylko do 10:00. polece jutro rano, najszybciej do endokrynologa dobije się śr-czw. jak myślicie brać na własna rękę już teraz Euthyrox? chociaż połówkę? mam w domu, bo córa łyka i mam w domu Euthyrox 25,. Bo oczywiście zaczynam panikować, czy nie będzie za późno. kupiłam dzisiaj kompleks witamin dla mam z jodem, ale ja wiem czy on coś pomoże? może któraś z Was była w takiej sytuacji?
-
hej kochaniutkie
po wczorajszej wizycie nie mam dobrych nowin pęcherzyka nie było widać, możliwe że za wcześnie, hormony można by było wyrównać tabletkami ale jeżeli bhcg nie przyrasta to prawdopodobnie ciąża nie rozwija się prawidłowo i nie ma co na siłę podtrzymywać za tydzień kontrola nie myślałam że na tak wczesnym etapie możliwość straty ciąży może tak bardzo boleć
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
futuremama mój drugi lekarz kazał dziś powtórzyć a wczoraj jak byłam u innego to dopiero za tydzień mówił żeby zrobić i tego narazie się będę trzymać
nie ma sensu latać co dzień na bete jak i tak nic nie da się zrobić jak nie przyrastaTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
November, trzymaj się cieplutko Ja ciągle mam nadzieję.
Jutro miałam brać pierwszego dupka na wywołanie okresu. Celowo przeciągałam ten moment, żeby owulacja przytrafiła mi się po świętach, bo w czasie świat nie będzie szans na z powodów lokalowych. I co? I okres przyszedł dzisiaj sam! W cholernym 73cim dniu cyklu! Wrrrr. -
Gratuluję nowym mamusiom
november trzymam moooocno kciuki żeby jednak beta przyrosła!
Za te, którym się w listopadzie nie udało - mocno ściśnięte kciuki, oby grudzień był naprawdę bardzo magicznym miesiącem będę Was tam podglądać i kibicować :*
Julia 07.2015