Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla nowych Mamusiek
Na usg byłam w 5 tyg 2 dn i nie było jeszcze widać maluszka. Sam pęcherzyk z ciałkiem żółtym, wiec chyba 6/7 tydz, jak pisze Nona najlepiej się wybrać
Sigma taki ładny wykres miałaś, że byłam pewna innego zakończenia. Przytulam -
maaadzik1207 wrote:Hej:-) brzuch boli jak na @ i krzyz:( boje sie:(
Dziewczyny trzymam kciuki za testujace:-)
Przesylam moc wiruskow &&&&....
Łapię wszystkie wiruski
W listopadzie jest 27 groszków na ok 100 dziewczyn więc prawie co 3 z nas zaszła w ciążę To super wynik. Gratuluję wszystkim mamusiom
Grudzień należy do mnieMarutka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Madziu jesli nie masz wskazan czy podejrzen do podtrzymania ciazy to jesli dasz rade to poczekaj do 7.5 tc. Bedziesz miala i zarodek i serducho. Pamietaj ze to tez zalezy od tego kiedy mialas owulke! Bo roznica bedzie jak przepasc jesli mialas w 14 czy w 25 dc
No i gratulacje dziewczynki!
November ♡♡♡♡♡♡♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 16:52
november123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam kochaniutkie
U mnie solenizant w domu więc nie miałam kiedy naskrobać do was.
Dziękuje bardzo za gratulacje
Za wszystkie którym się nie udało będe trzymać kciukasy w grudniu i za ciężarne też żeby cieszyły się z bezproblemowych ciąż i lipcowo-sierpniowych maluszków
U mnie jak narazie bez objawów nie wiem czy się cieszyć czy płakać
jutro z rana zrobię powtórkę bety, progesteron, prolaktynę i jeszcze nie wiem co mi do głowy przyjdzie i po pracy do pędze do lekarza bo troszkę mnie ten brak objawów niepokoji. Oby tylko wszystko było dobrze
Dobranoc kochane
Evaa, Sana lubią tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim
Miłego dnia kochane!
Byłam dziś zrobić badania ok południa powinny być wyniki a mnie już nosi i się niecierpliwieDaisy lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny