Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona trzymam kciuki oby serduszkowanie przyniosło Ci zamierzony cel Ja jak dobrze pójdzie załapię się pod koniec listopada na testowanie chyba też zacznę "kurację" z winkiem i spróbuję się przełamać i wlewać w siebie siemię lniane a co mi szkodzi
Nona lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
Nona przyda się, oby jednak listopad był dla mnie owocny:)przy moich cyklach zdążę do końca miesiąca:) Daję sobie czas do końca roku, jak się nie uda idę do gin. i porobię badania. Nie wiem czym te plamienia mogą być spowodowane, kiedyś ich nie miałam, próbowałam doczytać na necie, ale żadnej konkretnej odpowiedzi:/ może taki teraz "mój" urok. Moje cykle sią krótkie ale różne, czasem czuję owulację aż mnie skręca, czasem nic a nic. Śluz taki sobie.. a może problem tkwi w głowie Jestem jednak dobrej myśli:) i tak jak przyjdzie @ to poryczę ale mam jeszcze troche siły :)buziaki dziewczyny :*córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona trzymam kciuki za ten cykl w poprzednim roku 2 koleżanki i 1 kuzynka zaszły w ciążę właśnie w listopadzie więc liczę, że listopad tego roku będzie owocny dla mnie Jak @ szybko przyjdzie to może też zdążę jeszcze w listopadzie zatestować Trzymam za Was wszystkie kciuki Powodzenia dziewczyny!!!
Nona, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam wieczornie me groszki listopadowe:) ależ listopad mi się szykuje:) hehe aż chyba starania odpuszcze!! mężusia auto nowe dziś rozbiłam chyba nie będzie miał chęci mnie zapładniać jak zobaczy auto w piątek:) może od razu grudniowe groszki założe:P