Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Oh no u nas nic nie bedzie dzis bo sie poklocilismy grrrr!
-
O tak daisy, ja się kłócę z mężem od 3 dni więc też przerwa z serduszkowaniem mówi ,że agresywna się stałam, bo mogłabym z wszystkimi walczyć (nie bez powodu), jestem coś rozchwiana emocjonalnie, stres mnie zżera. Chociaż ja dla wyższości i dobra sprawy mogłabym jednocześnie i się kłócić, ale nieee mój mąż potrzebuje nastroju więc jak w ciągu dnia była sprzeczka to pozamiatane u Was też tak jest ?
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFatim wrote:O tak daisy, ja się kłócę z mężem od 3 dni więc też przerwa z serduszkowaniem mówi ,że agresywna się stałam, bo mogłabym z wszystkimi walczyć (nie bez powodu), jestem coś rozchwiana emocjonalnie, stres mnie zżera. Chociaż ja dla wyższości i dobra sprawy mogłabym jednocześnie i się kłócić, ale nieee mój mąż potrzebuje nastroju więc jak w ciągu dnia była sprzeczka to pozamiatane u Was też tak jest ?
nastroju? coś Ty mojego męża roznosi testosteron chyba.tak wogóle nigdy się nie obraża, każdą kłutnie wygram ja zyskuje dodatkowo kwiaty i czekoladki:) kochany człowiek a z łózka mógłby nie wychodzić prędzej ja wymięknę i zwiewam!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy ostatnio się nie kłócimy (a to jest dziwne bo bywało ostro) Jedyne sprzeczki dotyczą właśnie serduszkowania... bo On uważa, że ja traktuję Go jak maszynę i że musi mu się chcieć jak mam dni płodne... a On potrzebuje NASTROJU... i właśnie wtedy jak czuje tę presje z mojej strony to mu się odechciewa... a ja Go nie chcę zmuszać... więc niewiele seksu było ostatnio... bardziej mu się chciało jak o dziecku nie mówiłam
-
nick nieaktualnyNo mój o dziecku i ciąży już nie chce słuchać... wkurza się jak tylko coś wspomnę jedynie przyjął z zadowoleniem pomysł zakupienia żelu... czasem się zastanawiam czy On faktycznie tego dziecka chce... bo niby mówi, że tak ale z drugiej strony czasem mówi jakby jeszcze nie był gotowy...
-
nick nieaktualnyevaa i dobrze i tak ma być ja też tak uważam:)! i wcielam w życie od bardzo dawna!!
daisy ...może musisz częściej w łózku lądować nie tylko w dni płodne... faceci mają prosty nieskomplikowany umysł ale i sie połapia jak tylko w dni płodne będziesz wskakiwać na męża a koniem rozpłodowym nikt nie chce byc:) recepta sex codziennie i zobaczysz facet idealny będzie!!Nona, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny