Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuż sobie wyobraziłam jak mój się zapala od takiej świeczki on jest taką niezdarą Będą świeczki, będzie winko, żelik, bielizna w tym m-cu się postaram... i faktycznie... coś muszę mu wkręcić żeby był zazdrosny dobry pomysł dzięki Eva :*
Evaa lubi tę wiadomość
-
estrella wrote:już sobie wyobraziłam jak mój się zapala od takiej świeczki on jest taką niezdarą Będą świeczki, będzie winko, żelik, bielizna w tym m-cu się postaram... i faktycznie... coś muszę mu wkręcić żeby był zazdrosny dobry pomysł dzięki Eva :*
Wkrec mu paranoie ze masz cuchego fana ze cie koles w sklepie zaczepia... Cos wymysl zobaczysz ze sie przestraszy.... Ja ost mojemu wkrecilam ze dzwonila do mnie jakas kobieta pytajac sie o niego ... Co jakos czas mu wkrecam rzeczy zeby sie obudzil ze ewa tez die podoba innym facetom i wie i czuwa...przyszła mama:), Nona, estrella lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualnyEvaa wrote:Wkrec mu paranoie ze masz cuchego fana ze cie koles w sklepie zaczepia... Cos wymysl zobaczysz ze sie przestraszy.... Ja ost mojemu wkrecilam ze dzwonila do mnie jakas kobieta pytajac sie o niego ... Co jakos czas mu wkrecam rzeczy zeby sie obudzil ze ewa tez die podoba innym facetom i wie i czuwa...
-
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:no to powodzenia dziewczyny z waszymi obrażalskimi!! mój wraca w pt z niemiec po 2 tyg przerwie więc pewnie będę wiać z domu:P!!
Moj w poniedzialek wraca ze Szwecji po ponad 2tyg wiec witam w klubie.
Bylam dzisiaj awaryjnie u dentystki, bo zab juz bolal mocniej, zatrula mi go ale powiedziala ze jest do wyrwania u chirurga. Wiec dwie osemki pojda do wyrwania. I bede musiala to zrobic teraz jak M bedzie w Polsce, czuje ze nie bedzie dobrej atmosfery na seksy ale najpierw zęby a potem dzidzia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:48
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam kochane zarażam to forum centymetr po centymetrze i będzie tutaj zielono... Musiiiii być!
A ja z maluszkiem jem i jem i jem objawy dalej dokuczają...
Zdaję relacje z wieczora. mąż wrócił z pracy, jedliśy obiado-kolację, poszliśmy z Barim na spacer i zapytałam czy by się cieszył jak by tatusiem ostał, a on no tak i tak podpytywałam o kilka rzeczy, a w domu na stoliku w sypialni cekał na niego prezencik jak go otworzył to łezki się mu polały, przytulił mnie i powiedział to tera dbaj o nasego potworkaCzarnula87, Evaa, Nona, november123, Daisy, Buziulka, agniesja, mała.mi, renieczka, Maczek, mana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w listopadzie dziś zaczynam nowy cykl starań
Proszę o dopisanie na 27Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 10:36
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny