Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
U nas atmsfera nadal napieta jak baranie jaja. Ale jestem dobrej mysli, rano juz wysikalam test owu i jest jeszcze mocniejszy niz wczoraj, takze kto wie moze owu przede mna tym bardziej ze tempka tylko lekko odbila. To ten bol wieczorny musial byc zwiazany z rosnieciem pecherzyka .
Wvzoraj obejrzalam Zmierzch i o 1 pp filmie padlam. Od rana niestety nastroje dupne, moj juz do pracy wylecial po 8, ale sie pozegnal wiec chyba kryzys zazegnany
A to ze sperma sie wzielo stad ze przedwczoraj krotko po ♡ mowie do niego Chodz, potrzebuje Twoich plemnikow Kto by pomyslal ze potraktuje to tak powaznie, a ja przeciez zartowalam Ale nie chcialo mi sie juz tego tlumaczyc wczoraj no i stad afera od slowa do slowa
Eh
Milego dnia! :* -
nick nieaktualny
-
Nona, moj tez nie jest jakos tam super wtajemniczony. No ale starania to wspolna sprawa i powinien sie rowniez przylozyc, tym bardziej, ze to juz ponad rok nie wychodzi..wiem, wiem, ze sie udaje w 33 czy w 36cs..przeraza mnie to. Nigdy nie pomyslalabym, ze bedziemy sie starac ponad rok, a co dopiero 3 lata lub wiecej? Dobrze, ze jest in vitro itp, naprawde, wydaje mi sie, ze dla niektorych to jedyna opcja i niebawem ja sie w tej grupie znajde.
-
nick nieaktualny
-
A ja dostałam dzisiaj rano nasionka, przed samym wyjściem mąż mnie zawołał z łazienki żebym zobaczyła jaką ma erekcję i że należy mi się rekompensata za wczoraj
przyszła mama:), mała.mi, Nona, Maniuś, renieczka, Maczek, mana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No muszę przyznać ,że powaliło mnie to, zwłaszcza, że widział, że się szykuję, ale pochwalić się musiał jak dzieciak no cóż trzeba było skorzystać , już mam takie uzależnienie od spermy, że nawet jak mi się nie chce lub nie mam czasu na rozgrzewkę to korzystam
-
Nona wrote:Oj Daisy, kto by pomyślał facet taki delikatny.
Ja tam mojemu nie mówię o wszystkich szczegółach. Zero tematu śluzu, tempki, testów owu, tego co na monicie. Staramy się ale on nie jest wtajemniczonych że mam swoje forum. Widzi ze mierze, wie że zaznaczam w jakimś kalendarzyki ale nie wie co i jak.
DDobrze ze mam Was bo facet to nie to samo. On wyluzowany. ech faceci -
nick nieaktualny