X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe Groszki 2014
Odpowiedz

Listopadowe Groszki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona nie ma się czym przejmować :) ja przyjęłam to do świadomości, że kiedyś się uda, a przeciesz każda z nas może się pomylić :) Dziękuję za wsparcie :)

Nona lubi tę wiadomość

• Evaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vfkxat.jpg

macie dziewwczyny :) dynie na halloween zrobiona wczorajszej nocy ;D

Daisy, Carmen.92, november123 lubią tę wiadomość

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boska ta dynia :D ja nigdy jeszcze dyni nie robiłam ;/ Dzisiaj zrobię! :D

• Daisy Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :)

U nas atmsfera nadal napieta jak baranie jaja. Ale jestem dobrej mysli, rano juz wysikalam test owu i jest jeszcze mocniejszy niz wczoraj, takze kto wie moze owu przede mna tym bardziej ze tempka tylko lekko odbila. To ten bol wieczorny musial byc zwiazany z rosnieciem pecherzyka :).
    Wvzoraj obejrzalam Zmierzch i o 1 pp filmie padlam. Od rana niestety nastroje dupne, moj juz do pracy wylecial po 8, ale sie pozegnal wiec chyba kryzys zazegnany ;)

A to ze sperma sie wzielo stad ze przedwczoraj krotko po ♡ mowie do niego Chodz, potrzebuje Twoich plemnikow ;) Kto by pomyslal ze potraktuje to tak powaznie, a ja przeciez zartowalam :( Ale nie chcialo mi sie juz tego tlumaczyc wczoraj no i stad afera od slowa do slowa :/

Eh :(

Milego dnia! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Daisy Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, moj tez nie jest jakos tam super wtajemniczony. No ale starania to wspolna sprawa i powinien sie rowniez przylozyc, tym bardziej, ze to juz ponad rok nie wychodzi..wiem, wiem, ze sie udaje w 33 czy w 36cs..przeraza mnie to. Nigdy nie pomyslalabym, ze bedziemy sie starac ponad rok, a co dopiero 3 lata lub wiecej? Dobrze, ze jest in vitro itp, naprawde, wydaje mi sie, ze dla niektorych to jedyna opcja i niebawem ja sie w tej grupie znajde.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, dopisuję się do listopadówek :) Testowanie na koniec miesiąca, dokładną datę podam troszkę później :)

A moja dyńka na halloween już się zepsuła :( za wcześnie ją zrobiłam ;)

• Fatim Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy ja wierzę, że nie będziesz musiała sięgać po in vitro :* zobaczysz czuję, że dżejzi poruszy zieloną lawinę :D

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostałam dzisiaj rano nasionka, przed samym wyjściem :) mąż mnie zawołał z łazienki żebym zobaczyła jaką ma erekcję i że należy mi się rekompensata za wczoraj :D

przyszła mama:), mała.mi, Nona, Maniuś, renieczka, Maczek, mana lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga, kochana, wpisz mnie proszę na listę, na 16 listopada :)
    Jednak nam się uda starać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 11:47

Nona, Czarnula87 lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    A ja dostałam dzisiaj rano nasionka, przed samym wyjściem :) mąż mnie zawołał z łazienki żebym zobaczyła jaką ma erekcję i że należy mi się rekompensata za wczoraj :D

dobry przykładny mąż wszystkim sie chwali!!:)

• Fatim Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No muszę przyznać ,że powaliło mnie to, zwłaszcza, że widział, że się szykuję, ale pochwalić się musiał jak dzieciak :D no cóż trzeba było skorzystać , już mam takie uzależnienie od spermy, że nawet jak mi się nie chce lub nie mam czasu na rozgrzewkę to korzystam :P

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Oj Daisy, kto by pomyślał facet taki delikatny. :)
    Ja tam mojemu nie mówię o wszystkich szczegółach. Zero tematu śluzu, tempki, testów owu, tego co na monicie. Staramy się ale on nie jest wtajemniczonych że mam swoje forum. Widzi ze mierze, wie że zaznaczam w jakimś kalendarzyki ale nie wie co i jak.
    DDobrze ze mam Was bo facet to nie to samo. On wyluzowany. :) ech faceci
    Ja jak zaczęłam swojemu mężowi wszystko tłumaczyć,to na początku się śmiał, a później im częściej wspominałam to on częściej się denerwował. Stwierdził,że jak będę się nakręcać to nic z tego nie wyjdzie. W sumie ma rację... to powinno wyjść sponatanicznie. wie,że teraz trzeba starać się częściej, ale nic na siłę. W tym cyklu już się chyba tak nie nakręcam jak w ostatnim,co ma być to będzie... :)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zania jakby ci to powiedzieć...z tymi cyklami to jest tak w kratkę :D w tym się nie nakręcisz to w następnym odbijesz :P to urok starającej się kobiety :D

Nona lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, jest jednak nadzieja, że będę starała się normalnie zachowywać chociażby dla męża :) :)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :> ok...zobaczymy :D ale podejrzewam, że jeśli zaczniesz wchodzić tu regularnie to z biegiem czasu się to zmieni ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:41

Nona lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he,he właśnie powiem szczerze,że w pierwszym cyklu często wchodziłam i czytałam,wieć pewnie masz rację (nakręciłam się baardzo), a teraz staram się to robić rzadko :) jedynie tylko wtedy gdy uzupełniam wykres :) :)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Sana Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj owu uzależnia, i to jak!

Nona lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ