Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona nie wiem jak dziala bromergon. Po dostinexie prl nie wzrasta z powrotem. Stad moje pytanie.
A co do magnezu i innych specyfikow, to jezeli to sa suplementy diety, to sa niewiele warte. Chyba, ze leki te sie przyjmuje na recepte, a te lekarz wypisuje przeciez dopiero po badaniach. Dlatego ja sie nie szprycuje suplementami nadto i nie bede musiala myslec czy odstawiac cos od razu czy moze powoli bo poronie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja już mogę sobie wpisać albo Wy mi możecie wpisać minusik przy dacie 7.11.Robiłam od 3 dni testy (bo mam dużo z allegro i negatywne,nawet cienia cienia nie było...Ale doczytałam,że zamówiłam 25 zamiast 10 echh.Nic to,myślę,że ten cykl i tak nie mój.Jak bardzo luteina podnosi Wam temperaturę?Bo to mój 1 cykl z luteiną dopochwową,wcześniej duphaston.Ale na duphastonie strasznie przytyłam i miałam mdłości,senność itp.a przy luteinie czuję się jak nowo narodzona.Tylko minus z tą temperaturą,bo chyba wtedy nie ma sensu mierzyć już po owulacji?Ja mam nadal wysoką i gucio z tego echh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milejdi wrote:Dziewczyny, o ktorej najlepiej robic test owu?
Plamienia ciag dalszy..
Popołudniem godzina 17-18 i wczesniej przez dwie godziny nic nie pić.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnytomania2806 wrote:Czarnula zmień u mnie datę z 4 na 6 listopada pewnie i tak wam zaniżę statystykę.
Dzisiejsze testerki zielonego sikania
tutaj nie ma żadnych statystyk ani jakiejś spinki na wyszukiwanie fasolek zeby listopad se okazał taki plodnyLena83, JusWik lubią tę wiadomość
-
Cześć Listopadóweczki. Kurcze ja chyba parę dni się wstrzymam z tym testem bo ostatnio wychodziły mi cienie a potem @ przylazła i był płacz straszny. Nie musicie mnie przepisywać. Dam znać jak zatestuję.
I 3mam mocno kciuki za resztę kobietek testujących w dniu dzisiejszym i kolejnych. Oby same podwójne krechy na testach były!!! -
tomania2806 wrote:Ech brzuch zaczyna mnie boleć na @ od wwczoraj