Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, ale Ty nie masz plaskiego wykresu kochana No spojrz tylko! Masz wyrazny przedowulacyjny spadek i poowulacyjny skok temperatury Liczymy tempke od 7dc, bo ta podczas @ sie w ogole nie liczy i masz jak na dłoni włala i będzie na końcu zielono
-
nick nieaktualny
-
Nona, nie musisz miec zadnych skoków, uwierz mi, ze lepiej miec taka plaska 2 faze, niz jak ja, ktora miewam spadki ponizej linii podstawowej i to nawet 2,3 razy w 2 fazie i z niewiadomych przyczyn. Moze termometr swiruje. I tak zauwazam, ze z rana przed mierzeniem jest on bardzo zimny, nie wiem czy to nie wplywa na tempke, a z drugiej strony jak go ogrzeje to tez niedobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 10:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Bierze ktoś bromergon? Czy faktycznie jak już zbije prolaktyne to mozna odstawic cyz jak przy euthyroxie trzeba brac zbey efekt sie utrzymywal?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo moje pierwsze takie krwawienie z nikad, nigdy tak nie mialam. Jesli w nast cyklu sie to powtorzy pojde do gina. A tu foto testu http://fotowrzut.pl/SVABYEDE2E
Jakby to byl okres test nie wyszedlby pozytywny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:17
-
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:Dziewczyny gdzie mogę sie nauczyć czytać i interpretować wykresy, bo na ovu nie mogę nic znaleźć i co oznacza przecięcie pionowej i poziomej linii, która czasem się pokazuje na wykresach no i czemu znika ?
Fatim, a bazę wiedzy przeczytałaś? Myślę, że tam znajdziesz wszystkie niezbędne informacje, a jakby co to smiało pytaj, od tego tu jesteśmy, żeby siebie wspierać i sobie pomagać.
Z liniami to tak jak Nona pisala, a ich przeciecie to dzien w ktorym byla prawdopodobna owulacja. Linie moga zniknac po wprowadzeniu temperatury, pozycji szyjki..tak samo mogą Ci się te linie przesuwać i zmieniać datę przypuszczalnej owulacji. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milejdi wrote:To moje pierwsze takie krwawienie z nikad, nigdy tak nie mialam. Jesli w nast cyklu sie to powtorzy pojde do gina. A tu foto testu http://fotowrzut.pl/SVABYEDE2E
Jakby to byl okres test nie wyszedlby pozytywny?
Milejdi, aaaaaaaaaj!!! Widze, ze Dalacin bierzesz i ketonal, po tych lekach, zwlaszcza po Dalacinie, moga wystepowac krwawienia czy plamienia. Takze to prawdopodobnie od leków. Pamietaj koniecznie zazywac probiotyki, to bardzo wazne, bo jak plamisz to zeby nie doszlo do zakazenia czy infekcji jakiejs z tego krwawienia.
Dlugo bedziesz brac te antybiotyki? Starania to bym odpuscila przy ketonalu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:33
-
nick nieaktualny