Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula:myślę,że u mnie serio nic z tego..A szkoda,chodzę jak bomba zegarowa..przez ten weekend listopadowy: rok temu płakałam za Aniołkiem,teraz też to samo.Już mam tych przeżyć serdecznie dosyć.A test ciążowy w moim przypadku to dopiero 1 setna sukcesu ech.Nic to,nie będę tu zamulać,trzeba się podnieść i szykować do kolejnego cyklu i tyle
A reszcie życzę samych zielonych kropeczek i nie do zobaczenia na GrudniówkachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:37
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:Też czuje takie dziwnepobolewania są i znikają jakieś to troszkę podejrzane bo mnie zawsze napiernicza w momenie przyjśćia @ i nagle zalewa... ale nie nakręcam się... może jak zrobę testa później to wyjdzie wyrwźniejszy
No własnie ja też tak mam, ale nie ma co się nakręcać. -
Brawurko, ja teraz pierwszy cykl biore lutke tylko 2x1. Wczesniej bralam 3x2 i tempka rosla dosc sporo, teraz zauwazam, ze tempka jest taka sobie raczej normalna, czyli w granicach 36,25, ale to dopiero 3 dpo.
Jedno jeszcze co zauwazylam, to w poprzednim cs juz tydzien przed owu bolaly mnie strasznie piersi (prolaktyna), a w tym cs nic, wczoraj delikatny tylko bol przez chwile poczulam. Ciekawa jestem czy to castagnus tak pomaga W ogole jakos tak bezobjawowo poki co.Brawurka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy: ja biorę 2 razy dziennie po dwie lutki po 50mg.Mi jest po niej dobrze,tylko myląca ta temperatura u mnie.Ale kto wie,może mój organizm jeszcze wariuje trochę po ostatnim poronieniu
-
Duphaston nie podwyższa,ale ja przeżywałam z nim katorgi...plus strasznie mi wodę zatrzymywał:odkąd go brałam to w ciągu 6 msc utyłam 15 kg pomimo siłowni i diety takiej którą mam zawsze.I teraz mam problem żeby to zrzucić
-
Nona tak, jak mowisz, masz pierwsza faze, potem druga po owu i 3 skok po zagniezdzeniu, wtedy jest wykres 3 fazowy.
Brawurko, mi bylo strasznie niedobrze po 6 tabl lutki, po 2 czuje sie bdb, nie mam mdlosci, ogarniam co sie dzieje dookoła. Fakt, dupek tempki nie podnosi, u Ciebie nie wiem kochanie co powoduje taką temperaturę, być moze jest jak mowisz, ze trzeba jeszcze poczekac na unormowanie..
Sana, co do Twojego wykresu, to widze, ze masz termometr z 1 miejscem po przecinku, takze rozrzut tempki mozesz miec dosc spory, bo i 36, 26, i 36,34 pokaze Ci jako 36,3. Moze warto zmienic termometr na 2 miejsca po przecinku, jezeli zalezy Ci na dokladnosci. Wtedy pewnie i of bedzie inaczej pracowalWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 10:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Nona tak, jak mowisz, masz pierwsza faze, potem druga po owu i 3 skok po zagniezdzeniu, wtedy jest wykres 3 fazowy.
QUOTE]
Ja mam co miesiąc 3 fazowy a ciąży jak nie było task nie ma...
Tzn proszę nie brać tego za regułęNona lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Lena, ale ja nie pisalam tego jako reguly, bron boze! Tak samo, jak sie moze zdarzyc 3 fazowy w ciazy, tak samo moze miec 3 fazy i ciazy brak, tak samo mga byc 2 fazy i ciaza, ah no i nasze cykle bezowulacyjne zakonczone ciaza, przeciez wiemy, ze na of jest ich pelno
Tak samo ze spadkami na owu i na zagniezdzenie, moga byc, ale ich byc nie musi.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny