Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lepiej za wcześnie się nie stresowac... ja już nie czytam nic w internecie jak mam jakies objawy czy coś bo prawie zawsze wychodzi to najgorsze
... a potem są nerwy :>
:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 18:46
-
nick nieaktualnyBATTINKA wrote:Kurde dziewczyny moze i ja dołącze do Was testujacych w listopadzie moja maz bc moze za 2 tyg wroci z zagranicy(a mial na swieta byc) wiec za 2 tyg bede wiedziec akurat przyjedzie w ,,te,, dni
Oby módlcie sie hehe
Doskonale cie rozumiem. Moj jezdzi 2/2tyg i przez ostatnie 3msc zero zgrania, w koncu poszlam do gina i przesunelam cykl tabletkami i w listopadzie bedzie nasz pierwszy miesisc staran przy dobrym zgraniu. -
Mana ale co wyczytalas? Czemu jest bardzo zle? Ten stosunek lh do fsh faktycznie nie jest powalajacy, ale E masz ok na te faze cyklu, Lh tez jest spoko, prl tez. Wiec gdzie tu jest bardzo zle? Nawet jesli lh do fsh cos wykaze, to wszystko jest do ogarniecia, takze uspokoj sie, a wujka gogle zostaw w spokoju!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Wczoraj rano byla blada kreska, wiem ze bralam pregnyl chociaz po 5 dniach juz go nie ma w moim organizmie... wczoraj byl 8 dc a od dzisiaj bola mnie piersi, a przed @ lekko zawsze bolaly a teraz jak ide nawet bola... wczoraj bylo bardzo duzo sluzu wodnistego... co moge myslec?
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMana, ten stosunek LH do FSH faktycznie jest b. wysoki, powinien być w przybliżeniu 1. To rzeczywiście wskazuje na PCOS, zapytaj lekarza co oprócz Clo można zrobić. Ja bym na pewno inofolic brała. No i oczywiście bromergon koniecznie na prolaktynę, ale to jest mniejszy problem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 21:27
-
nick nieaktualnyNona wrote:aapaulaa ciężko powiedzieć, wczoraj był 8dpo nie 8dc, piersi mogą być ciężkie/boleć i przed @ i przed owu. Mierz tempkę, nie przerywaj leniuszku
Powodzenia kochana -
Czarnula, dam Ci znać, jak u mnie @ przyjdzie... oby jak najszybciej
Powodzenia testującym jutro!!!! Trzymam kciuki!!!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mana mozesz. Tylko pij 2x dziennie a nie raz. Tak zaleca wiekszosc lekarzy.
Trzymam w reku wyniki. Prosze o pomoc w interpretacji. Co nieco sie orientuje, ale chcialabym przed sobotnia wizyta wiedziec czy o cos prosic.
progesteron 0.9nmol/L
Prolaktyna 284mu/L
FSH 5.7iu/L
LH 4.3iu/L
Stosunek okolo 0.75.
Estradiol 100pmol/L
Robione w 3dc.
Teraz z 24dc 6dpo(przypuszczenia) prog 39nmol/L
Estradiol w 20dc (2dpo?) 503pmol/L
Prog 27.7nmol/L
FSH 4.7iu/L i LH 9.5iu/L
Prosze o wasze doswiadczenia i opinie. No i o trzymanie kciukow za najblizsze 3 dnimana lubi tę wiadomość