Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnien w cyklu w którym zaszłam w ciąże nie było skoku ovu nie zazaczył mi ovulacji zrobiłam to recznie bo byłam na monitoringu co 2 dni i wiedziałam że mam ovulke tak więc teraz tez skoku nie było a ja i tak wieże że moze bedzie zielono:)
Nona lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Fl mam 13 dniową o matko tak się macam i powiem wam, że strasznie miękkie mi się cycki zrobiły ja gdzie nie dzwonię to chcą za monitoring jak za normalną wizytę minimum 150zł, mój lekarz nie wiem ile bierze,ale nie chcę się pytać bez tych wyników, bo mnie pewnie pogoni, że bzikuję i w ten sposób utrudniam zajście w ciążę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Spytaj ze moze 1 usg drozsze a kazd ekolejne w tym samym cyklu mzoe da sie taniej
ja mam 1 usg 90zl, kazde kolejne w tym samym cyklu 30zl.
Wiem, gin jak widzisz, ze dopiero 4cs to mowi ze panikujesz, na monit mozesz pojsc gdziekolwiek. ja bylam w 2 i 3 cs
tez sie zastanawiam nad tym monitem przynajmniej z głowy i masz pewnosc ze owulka była własnie sie zatanawiam czy nie przeniesc sobie wizyty u gin w dzien owulki wtedy wiadomo bedzie co jest grane..Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Ziarenka w całości. Zalewam goraca (nie wrzącą) wodą. Pije jak herbate, na koncu wyjadam glutowate ziarenka łyżeczką. Można sam wywar pic jak wyjadanie kogos brzydzi
-
Nona wrote:Ziarenka w całości. Zalewam goraca (nie wrzącą) wodą. Pije jak herbate, na koncu wyjadam glutowate ziarenka łyżeczką. Można sam wywar pic jak wyjadanie kogos brzydzi
czyli 1 łyżeczka ziarenek na szklankę wody? ile razy dziennie? Mozna kupić len niezmielony w aptekach?
No i czy zauważyłaś efekty? Bo u mnie sam wiesiołek zbyt t duzo nie dał więc szukam czegoś innego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 15:35
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:a jakie miałaś pierwsze objawy? Odczuwałaś coś? Było jakoś inaczej?
Było inaczej Bolały mnie dziwnie piersi najpierw bo bokach, a później jeszcze u dołu. Później doszedł straszny ból pleców, po kilku dniach dwie krechy Ale tak bolą piersi nieraz przed @. Mnie tak nigdy nie bolały, więc dla mnie to była nowośćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 15:42
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny