Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sana wrote:Z Zabrza Fatim
Mini Mouse mi też dzisiaj smutno oglądam właśnie Pierwszą Miłość, z tą czekoladą na gorąco to dobry pomysł, też sobie zrobię. I kanapkę z pastą jajeczną na kolację. A potem obejrzę Chirurgów, to mi zawsze poprawia humor
Też oglądam "Pierwszą Miłość" gorąca czekolada troszkę pomogła polecam
-
Madlene84 wrote:Fatim my mamy razem testowac 18tego... ale u mnie jakies dziwne dziwnosci.. chyba bedzie pozniej owu... bo cos sie opoznia... niby sluz w miare (ale tez nie przez caly dzien)... temp cholera wie... a test owu wciaz ujemny bez sladu drugiej kreski
-
Witajcie,
Pisałam, w poście październikowym, że beta w 20 dc wyszła mi <0,1. Wczoraj miałam termin @ (26dc) ale nie dostałam, a u mnie to dość nietypowe, bo zawsze miałam praktycznie co do dnia. Dziś w pracy jakoś dziwnie się czułam i zakupiłam test. Zrobiłam go ok 15stej i wyszła mi druga blada kreska. Jutro rano oczywiście powtórzę. Boję się jeszcze cieszyć...
Nona, mana, Daisy, mała.mi, Matleena, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinja gratuluję!! super ...oby więcej tych naszych maleńkich listopadowych groszków się pojawiało co dnia!!
a tak wogóle to wróciłam po 3 dniach.. teskniłam za wami wszystkimi i za kazdą z osobna:P ale weekend udany od imprezy do imprezy drinki, goście i różne fajne rzeczy:P:P zwłaszcza, że męzuś wrócił z niemiec:P
ale już wracam na ziemię trzymajcie się ciepło:)Minja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny