Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Oby! Ja zjadłam pół ananasa i garść moreli. Na zagnieżdżenie. Objawów nie mam żadnych. Wiem że za wcześnie
O tego to nie wiedziałam, że te owoce mogą jakoś pomóc.A co do objawów, to ja tam nie wiem, ale ja mam chyba prawie od domniemanego zapłodnienia
Chyba, że tak mi się tylko wydawało
. W poprzednim cyklu też mi się wydawało, że są ale wtedy działała moja wyobraźnia zdecydowanie bardziej.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś myślałam, że najpewniejsza jest kobieca intuicja... jednakże w przypadku wyczekiwania na @ a raczej jej brak - intuicja nie ma szans. Pragnienie jest tak silne, że zaślepia wszystko inne. I nic na to nie poradzimy
.
mana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:A co się dzieje ?
najdziwniejsze to te testy owu
3 dni temu cien cienia
2dni temu slaba kresk
wczoraj i dzis kompletnie NIC
Sluz - wciaz ma bialawy kolor, troche wieczorem rozciagliwosci sie w nim pojawia, ale to nie piekny rozciagliwy sluz jak bialko jaja
a temp minimalna 2 dni temu, ale nijak sie to pokrywa z innymi objawami...
czekam wiece... chociaz nie moge powiedziec ze cierpliwie - wkurza mnie to, bo myslalam ze te obserwacje beda super oczywiste -
ja nie miałam kiedy napisać że u mnie test negatywny ;(
jestem trochę załamana miałam sen że test był negatywny więc robiąc go podejrzewałam że tak bd ale tak czy inaczej jest mi przykro
w tym cykl już daje sobie z temp. spokój od następnego zacznę od nowa nie chce się bardziej denerwować. no i w grudniu będzie 2 lata
trzymam kciuki za jutrzejsze testerki sikajcie na zielonoTo nasz 50 cs +10 na luzieNa OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
ewelina27 wrote:a ja urodzinki mam 18 tez czekam na prezencik moze sie doczekam
Ach, czuję że to może być ten miesiąc, wróciłam z dobrymi fluidami od ciężarówki, grzmocenie już dzisiaj zaliczyłam i nic mnie nie powstrzyma. Jak test wyjdzie ujemny to namaluję sobie groszek na brzuchu i nie zmyję do następnego testowaniamój groszek będzie najwyżej o miesiąc starszy
Daisy lubi tę wiadomość
-
Madlene84 wrote:najdziwniejsze to te testy owu
3 dni temu cien cienia
2dni temu slaba kresk
wczoraj i dzis kompletnie NIC
Sluz - wciaz ma bialawy kolor, troche wieczorem rozciagliwosci sie w nim pojawia, ale to nie piekny rozciagliwy sluz jak bialko jaja
a temp minimalna 2 dni temu, ale nijak sie to pokrywa z innymi objawami...
czekam wiece... chociaz nie moge powiedziec ze cierpliwie - wkurza mnie to, bo myslalam ze te obserwacje beda super oczywiste
Masz zdjęcia testów ? Kochana ja się śluzem nie przejmuję i wierzę w moją owulację pomimo braku rozciągliwego śluzunatura potrafi zaskoczyć i zamierzam się tego trzymać. Głowa do góry przecież jesteś moją testową partnerką
-
zonaboba wrote:ja nie miałam kiedy napisać że u mnie test negatywny ;(
jestem trochę załamana miałam sen że test był negatywny więc robiąc go podejrzewałam że tak bd ale tak czy inaczej jest mi przykro
w tym cykl już daje sobie z temp. spokój od następnego zacznę od nowa nie chce się bardziej denerwować. no i w grudniu będzie 2 lata
trzymam kciuki za jutrzejsze testerki sikajcie na zielono
nie załamuj sie:) mnie w styczniu mina 3 latka:)..po każdej @ jest ciężko...ale trzeba sie podnieść i isc dalej..
trzymam kciuki w przyszłym cyklu:)
-
Cześć kobietki,
Ja niestety poproszę o wpisanie @Przyszła w nocy...
Na szczęście w listopadzie mam jeszcze jedną szansę... wpisana jestem na 30 ale poproszę o zmianę na 29.11. Muszę zrobić przed imprezą andrzejkową, żeby wiedzieć czy mogą być %Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 07:56
Czarnula87 lubi tę wiadomość