Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Oby! Ja zjadłam pół ananasa i garść moreli. Na zagnieżdżenie. Objawów nie mam żadnych. Wiem że za wcześnie
O tego to nie wiedziałam, że te owoce mogą jakoś pomóc. A co do objawów, to ja tam nie wiem, ale ja mam chyba prawie od domniemanego zapłodnienia Chyba, że tak mi się tylko wydawało . W poprzednim cyklu też mi się wydawało, że są ale wtedy działała moja wyobraźnia zdecydowanie bardziej.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś myślałam, że najpewniejsza jest kobieca intuicja... jednakże w przypadku wyczekiwania na @ a raczej jej brak - intuicja nie ma szans. Pragnienie jest tak silne, że zaślepia wszystko inne. I nic na to nie poradzimy .
mana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:A co się dzieje ?
najdziwniejsze to te testy owu
3 dni temu cien cienia
2dni temu slaba kresk
wczoraj i dzis kompletnie NIC
Sluz - wciaz ma bialawy kolor, troche wieczorem rozciagliwosci sie w nim pojawia, ale to nie piekny rozciagliwy sluz jak bialko jaja
a temp minimalna 2 dni temu, ale nijak sie to pokrywa z innymi objawami...
czekam wiece... chociaz nie moge powiedziec ze cierpliwie - wkurza mnie to, bo myslalam ze te obserwacje beda super oczywiste -
ja nie miałam kiedy napisać że u mnie test negatywny ;(
jestem trochę załamana miałam sen że test był negatywny więc robiąc go podejrzewałam że tak bd ale tak czy inaczej jest mi przykro
w tym cykl już daje sobie z temp. spokój od następnego zacznę od nowa nie chce się bardziej denerwować. no i w grudniu będzie 2 lata
trzymam kciuki za jutrzejsze testerki sikajcie na zielonoTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
ewelina27 wrote:a ja urodzinki mam 18 tez czekam na prezencik moze sie doczekam
Ach, czuję że to może być ten miesiąc, wróciłam z dobrymi fluidami od ciężarówki, grzmocenie już dzisiaj zaliczyłam i nic mnie nie powstrzyma. Jak test wyjdzie ujemny to namaluję sobie groszek na brzuchu i nie zmyję do następnego testowania mój groszek będzie najwyżej o miesiąc starszyDaisy lubi tę wiadomość
-
Madlene84 wrote:najdziwniejsze to te testy owu
3 dni temu cien cienia
2dni temu slaba kresk
wczoraj i dzis kompletnie NIC
Sluz - wciaz ma bialawy kolor, troche wieczorem rozciagliwosci sie w nim pojawia, ale to nie piekny rozciagliwy sluz jak bialko jaja
a temp minimalna 2 dni temu, ale nijak sie to pokrywa z innymi objawami...
czekam wiece... chociaz nie moge powiedziec ze cierpliwie - wkurza mnie to, bo myslalam ze te obserwacje beda super oczywiste
Masz zdjęcia testów ? Kochana ja się śluzem nie przejmuję i wierzę w moją owulację pomimo braku rozciągliwego śluzu natura potrafi zaskoczyć i zamierzam się tego trzymać. Głowa do góry przecież jesteś moją testową partnerką
-
zonaboba wrote:ja nie miałam kiedy napisać że u mnie test negatywny ;(
jestem trochę załamana miałam sen że test był negatywny więc robiąc go podejrzewałam że tak bd ale tak czy inaczej jest mi przykro
w tym cykl już daje sobie z temp. spokój od następnego zacznę od nowa nie chce się bardziej denerwować. no i w grudniu będzie 2 lata
trzymam kciuki za jutrzejsze testerki sikajcie na zielono
nie załamuj sie:) mnie w styczniu mina 3 latka:)..po każdej @ jest ciężko...ale trzeba sie podnieść i isc dalej..
trzymam kciuki w przyszłym cyklu:)
-
Cześć kobietki,
Ja niestety poproszę o wpisanie @ Przyszła w nocy...
Na szczęście w listopadzie mam jeszcze jedną szansę... wpisana jestem na 30 ale poproszę o zmianę na 29.11. Muszę zrobić przed imprezą andrzejkową, żeby wiedzieć czy mogą być %Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 07:56
Czarnula87 lubi tę wiadomość