Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki u mnie teraz cykl na luzie bez mierzenia tempki. Proszę o wpisanie mnie na 25 listopada na testowanie. To jest na razie ostatni cykl starań bo za niecałe 3 tygodnie przyjeżdża do nas moja przyszła teściowa i raczej starania będą mocno utrudnione następne będą w styczniu albo dopiero w lutym.
-
Dziewczyny czy po duphastonie wzrasta Wam temperatura? Ja jestem wygłupiona totalnie, to mój pierwszy cykl z dupkiem i nie wiem co myśleć bo temperatura piękna jak nigdy. Do tego pobolewanie brzucha i krzyża ale nie chcę się nakręcać bo już tyle czekam na ten cud...powiedzcie jak to u Was.
-
apaczka wrote:Dziewczyny czy po duphastonie wzrasta Wam temperatura? Ja jestem wygłupiona totalnie, to mój pierwszy cykl z dupkiem i nie wiem co myśleć bo temperatura piękna jak nigdy. Do tego pobolewanie brzucha i krzyża ale nie chcę się nakręcać bo już tyle czekam na ten cud...powiedzcie jak to u Was.
-
Fatim, przed badaniem prolaktyny jeden dzien przed zadnych ♡ ani nawet pieszczot piersi itp, zadnych podniet, bo od tego rosnie prolaktyna.
A ja sie obudzilam dzis i strasznie boli mnie gardlo, masakra nie do zycia jestem totalnie dzis. Milego dnia! :*Fatim lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny... z tego co wiem to zalezy od organizmu... po dupku jednym tempka idzie w gore ... drogim nie... to wszystko zalezy od sosoby dlatego radze sie nie nakrecac i czekac do okresu... a po nim jak nie przyjdzie zadzialac z testem
Nona lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:dokladnie, mówi sie ze dupek nei zawyża tempki, ale ja dopiero 1 cykl z dupkiem i tez ładne tempki, dziwne. Nie ma co się nakręcać, czekamy. testujemy jak @ nie przyjdzie i tyle.
Ja kochana pragne zebys miala swoj prezent na urodziny... i zeby ta tempka oznaczala solo ze jestes w ciazyNona lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Dziewcczyny mama takie pytanie, może będziecie wiedzieć, o 6 mierzę temperaturę w pochwie, o 5 wstałam siku bo nie umiałam już wytrzymać, jak to mogło wpłynąć na temperaturę o godzinie 6? Tzn powinna być ona wyższa czy niższa?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.