Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane wpadam Wam życzyć zieloności i dodać otuchy bo warto czekać na ten CUD Już jesteśmy po wizycie
Nasz Malutki Cud ma już 2,25cm i serducho pięknie bije na tym etapie jest wszystko dobrze wg. USG to równy 9tc badania wcześniej robione są bardzo dobre Mąż zadowolony z wizyty już zapowiedział, że na kolejną też idzie a to dopiero za 4tygodnie..jakoś dam radę no i powiedzieliśmy moim rodzicom o Cudzie byli pozytywnie zszokowani bo wiedzieli jak długo się staramy a w weekend powiemy rodzicom męża bo chcemy osobiście
A tak wgl. Maluszek na USG wyglądał jak taki słodki bałwanek
I każdej z Was życzę takich widokównovember123, Fatim, Daisy, mana, Carmen.92, Maniuś, Madlene84, Aga89, Marutka, Mimi86, Ewa99, ara lubią tę wiadomość
-
zania współczuję...mój Tata odszedł w sierpniu tego roku ... mam nadzieję, że też mi stróżuje...
Nancy o co chodzi z 100 stroną? To jakiś przesąd forumowy?
Sprawdza sie ? Byłoby miło - mały prezent na urodziny
Magda_lena gratuluję Ci fasolki a właściwie bałwanka Oby rósł zdrowo -
nick nieaktualny
-
Milejdi wrote:Lacze sie w bolu! Ja mialam wyrywana w czwartek tydzien temu, nadal jestem na ketonalu bo boli, wspolczuje na serio bo doskonale wiem co w tym momencie czujesz. Od razu bierz przeciwbola. Sciskam :*
Mnie ta ósemka łatwo dała się usunąć i jak narazie ból jest delikatny i jeszcze nic nie brałam, gorzej bolało jak znieczulenie zchodziło
Po cholerę to w ogóle rośnie jak i tak z góry jest skazane na usunięcie
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Fatim wrote:Mam strasznego doła, od wczoraj wychodzą mi negatywne testy owu ;( boję się czy w tym cyklu w ogóle będzie owulacja, najgorsze co może być to cykl bezowulacyjny mocz z którego robiłam test był bardzo jasny, pocieszał się że to dlatego, ale chyba sama się oszukuję. Już mi się nawet serduszkować nie chce
Ah widzisz kochana u mnie dokladnie to samo. Statystycznie owu powinna byc 3 dni temu, wg OF wczoraj,a testy wciaz negatywne - to tak calkiem, calkiem, nie ma nawet cienia drugiej kreski. Nadzieje robi mi sluz i szyjka ktora chyba sie zaczela obnizac (ale badam pierwszy cykl, wiec moge sie mylic), no i fakt, ze poprzedni cykl tez byl dluzszy, a owu w 22dc, ale jak za 3 dni nie bedzie to tez zaczne sie dolowac
Poki co serduszkujemy, bo co nam zostaloWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 21:19
-
nick nieaktualnynovember123 wrote:Mnie ta ósemka łatwo dała się usunąć i jak narazie ból jest delikatny i jeszcze nic nie brałam, gorzej bolało jak znieczulenie zchodziło
Po cholerę to w ogóle rośnie jak i tak z góry jest skazane na usunięcie
Tez chcialabym to wiedziec. niektorym osemki sluza, normalnie rosna, nie psuja sie. Ale jednak najczesciej sa do usuniecia. Mnie wyrywanie nie bolalo mimo ze facet mial ciezko bo,mocno bym usadowiony w kosci i w dwoch kawalkach go wyciagnal, odglos chrupania ze.. Nie do opisania. caly tydzien zyje na ketonalu ale musze go w koncu odstawic bo zoladek dostal mocno w kosc, od jutra pyralgina.