Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie wiem czy Maja się ucieszy Ciągle powtarza, że nie chce takiego małego bo będzie płakać ciągle Ale z synkiem znajomych się bawi więc może będzie OK
Oj dziękuję, naprawdę. Tyle to trwało, że już traciłam nadzieję, odpuściłam i czekałam na to co los przyniesie. Zaczęłam szkołę no i proszę Będę z brzuchem chodziła do niej
-
Gratulacje Livia30! Nona tak jak mowisz w uk juz wszystko mozna na swieta kupic i oświetlenia sa super. Z jednej strony serce mowi(Jest w końcu urlop cisza spokój zero obowiązków) Ale czy dam radę zobaczymy cieszko bd bez moich lobozow mam nadzieje ze tamten przedświąteczny klimat pomoze mi w uchodowaniu tej mojej fasolinki Pozdrawiam was dziewczyny :*
-
Zania sorki jestem na fonie i nawet nie wiem kiedy polubiłam twoj komentarz i nie umie tego cofnąć Kochana puki @ niema zawsze jest nadzieja pozdrawiam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 18:31
zania1313 lubi tę wiadomość
-
Zana, kochanie! Wszystkie przechodzimy przez takie pseudo deprechy, predzej czy pozniej! Nie wierze, ze jest wsrod nas taka, ktora cieszy sie podczas staran z @..
Glowa do gory, predzej czy pozniej sie uda! Oby predzej, niektorym jest poprostu dane poczekac dluzej! Nie napisze Ci zluzuj to dopiero 2gi cykl, wiem, jak to wkurza bo tez przez to przeszlam. Napisze Ci jednak, zebys pamietala o tym, co najwazniejsze. Dzieci powstaja z milosci, a nie z planowania Takze oddaj sie staraniom, wez kilka glebokich oddechow i pomysl 'I na mnie tez przyjdzie pora'. Musisz byc dobrej mysli, bo przy takim mysleniu to deszcz dlugo bedzie padal. Takze glowa do gory, piers do przodu i mysl pozytywnie. Takie mikro deprechy to norma, ja mam to w kazdym cyklu. Ale jestesmy tu po to by sie wspierac i moc zawsze na siebie liczyc. Uwierz mi, ze niedlugo zobaczysz upragnione 2 kreseczki, jak kazda z nas! ♡mizzelka, Aga89, Tolcia25, zania1313, Nona, Basik122, mana, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
No hmm wiem ale kurde jak zobaczyłam ten post i moje polubienie to zbladlam prubowalam to cofnąć i sie nie da niewiem ja to ja to zawsze cos wywine. Pozdrawiam
czekolada:), Nona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny 3 dzień z rzędu wychodzą mi negatywne testy owulacyjne, ale muszę wam się przyznać, że przyszło do mnie 13 testów owulacyjnych i 1 ciążowy i diabeł się we mnie obudził >:] będę testować do soboty- niech żyje rozrzutność !!!
W sumie mam na stanie 15 testów owu i 4 ciążowe nieeee ja nie mam problemu z głowa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:02
Daisy, Evaa, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Daisy chyba dostalam od Ciebie mega pozytywnego kopa:-) cieszę się ze mimo iż to Mój drugi cykl to wspieracie wszystkie babeczki tak samo. babeczki jakie suplementy/witamimy bierzecie podczas cyklu? ja kwas foliowy +olej z wiesiolka do ovu,i zurawina bo Mój pęcherz jest nieobliczalny. zastanawiam się nad Wit.b6? bierzecie?? jak jeszcze sobie pomóc?!?
Daisy lubi tę wiadomość