Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwka wrote:A co to za doły??? Oj kochane z takim nastawieniem to daleko nie zajdziecie.http://smileys.sur-la-toile.com/repository/reflexion/vieux-smiley.gif Przecież zostaniecie mamusiami:) jak nie dzisiaj to jutro, jak nie naturalnie to poprzez inseminacje, in vitro czy adopcje. Ale ja wierzę że uda Wam się zajść naturalnie młode dziołchy jesteście i kto jak nie Wy?
Każdy z nas jest wystawiany na próbę przez los - cierpliwość to skarp w tym wszystkim.
Ja w tym miesiącu jeszcze nie zaprzestałam rozdawania kociaczków więc uszy do góry
A w grudniu mikołaj będzie rozdawał kociaczki, będzie na L4 to będzie miał dużo czasuCiapulinka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochane co myslicie o moim wykresie?? ten dzisiejszy spadek mnie zalamal!! ludze sie jeszcze ze moze to zagniezdzanie ale nadzieje juz trace..
niby zadnych objawow wskazujacych na @ nie mam.. nawet cycki mnie nie bola a zawsze tydzien przed juz bolaly..
termin @ mam na piatek.. -
nick nieaktualnyewelina25 wrote:kochane co myslicie o moim wykresie?? ten dzisiejszy spadek mnie zalamal!! ludze sie jeszcze ze moze to zagniezdzanie ale nadzieje juz trace..
niby zadnych objawow wskazujacych na @ nie mam.. nawet cycki mnie nie bola a zawsze tydzien przed juz bolaly..
termin @ mam na piatek.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna mnie juz nie liczcie, plamie coraz mocniej, pryszcze przechodza, a piersi bola tak mocno...masakra...do tego ta temperatura nie pozostawia złudzen, jutro jak nic bedzie koło 36,3. na szczescie jesli chodzi o bole brzucha to ja tego nie mam, moje @ sa bezbolesne chociaz to dobre.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 20:10
-
justysia90 wrote:no to czekamy na , w dużych ilościach.
Mnie ciągle martwią te chwilowe napięcia jak na @ -
nick nieaktualnystardust87 wrote:nie martw się, w poprzedniej ciąży też miałam. Trzymam kciuki, żeby było
Mnie na @ brzuch boli ale w dniu kiedy ją dostaję, ale w tym cyklu po owulacji -
justysia90 wrote:ja tez tak miałam ale poroniłam,boję się,bo jeśli to ciąża to nie chcę jej
Mnie na @ brzuch boli ale w dniu kiedy ją dostaję, ale w tym cyklu po owulacji