Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:a mi się nie rozwinęła. ale, że straciłaś nie znaczy, że teraz też stracisz. dużo dziewczyn czuje tak jak na @ a to ciąża zdrowa i donoszona bez problemów do końca. nie ma się co martwić na zapas.. lepszy jest optymizm niż dołowanie się na siłę - kortyzol nie może być dobry dla rozwijającej się ewentualnej ciąży..
Ja miałam takie objawy w pierwszej ciąży, więc gowa do góry:)👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:a mi się nie rozwinęła. ale, że straciłaś nie znaczy, że teraz też stracisz. dużo dziewczyn czuje tak jak na @ a to ciąża zdrowa i donoszona bez problemów do końca. nie ma się co martwić na zapas.. lepszy jest optymizm niż dołowanie się na siłę - kortyzol nie może być dobry dla rozwijającej się ewentualnej ciąży..
-
justysia90 wrote:stardust87 jesteś wielkim wsparciem
Ciapulinka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja zrobiłam. Jest wyraźna druga kreska, aczkolwiek dosyć blada. Ale komentarz mojego męża: "No, tym razem przynajmniej nie muszę jej (tej drugiej kreski) szukać" mówi chyba sam przez się, że test jest jednak pozytywny. Ale nie ekscytuję się zbytnio bo to Pepino - 10 ml. Wieczorem na bete i będzie wszystko jasne..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 07:50
AnBe, Saramago, Eve, maximka84, Ciapulinka, kaarolaa, natasza82, Andzia33, Klif lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na moje serducho też nie ma co liczyć, czas zająć się grudniem Pozdrawiam Was laseczki i trzymam kciukiLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
stardust87 wrote:A ja zrobiłam. Jest wyraźna druga kreska, aczkolwiek dosyć blada. Ale komentarz mojego męża: "No, tym razem przynajmniej nie muszę jej (tej drugiej kreski) szukać" mówi chyba sam przez się, że test jest jednak pozytywny. Ale nie ekscytuję się zbytnio bo to Pepino - 10 ml. Wieczorem na bete i będzie wszystko jasne..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny