Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześc dziewczyny! dawno się tu nie udzielałam odkąd usłyszałam dobrą nowinę... a potem złą...
Trzymajcie kciuki, żeby moje ze mną zostało
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinkowe oczekiwanie wrote:Cześc dziewczyny! dawno się tu nie udzielałam odkąd usłyszałam dobrą nowinę... a potem złą...
Trzymajcie kciuki, żeby moje ze mną zostało
Malinkowe a przepraszam za pytanie : a co się dzieje ?
Ja też jakoś rzadziej na forum ...
Alllle mnie boli głowa dziewczyny, masakra, nie wiem , chyba zwolnie się do domu dziś ...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:A ja zrobiłam. Jest wyraźna druga kreska, aczkolwiek dosyć blada. Ale komentarz mojego męża: "No, tym razem przynajmniej nie muszę jej (tej drugiej kreski) szukać" mówi chyba sam przez się, że test jest jednak pozytywny. Ale nie ekscytuję się zbytnio bo to Pepino - 10 ml. Wieczorem na bete i będzie wszystko jasne..
to juz prawie gratulowac mozna beta wyjdzie dobra zobaczysz.. wiem to!!!!! kiedy odbierasz wyniki???Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypytanko mam do Was dziewczyny..
wczoraj mialam spadek tempki dzis odbila..
jesli to bylo zagniezdzanie (mam taka nadzieje) to ile musze odczekac zeby test zrobic?? mam przejsc do grudniowych mamusiek czy moge jeszcze w listopadzie testowac??? bo chyba hcg zaczyna rosnac dopiero od momentu zagniezdzenia tak?? dzieki za kazda odpowiedz..
denerwuje sie strasznie ale dobrej mysli jestem..@ powinna jutro przyjsc!! ale nie przyjdzie!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny