Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Zjadłam wlansie kebaba. Chodził za mną od tygodnia. Teraz mam wyrzuty sumienia, hahahhahaha. Potrzebuje rozgrzeszenia :p
tęczova, Anhydra, przedszkolanka:), smeg lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:49
ajsza123 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Najmłodsza_staraczka wrote:Zjadłam wlansie kebaba. Chodził za mną od tygodnia. Teraz mam wyrzuty sumienia, hahahhahaha. Potrzebuje rozgrzeszenia :p
Najmłodsza nie martw się! Najwyżej pójdzie w cycki!
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:49
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Mówicie ze gruba nie będę ? To wierze na słowo, hahhaha
Anhydra, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Mialam się uczyć. W galerii. Super pomysł miałam. Obkupilam siebie i mlodego, poziom wiedzy nadal 0 :p
przedszkolanka:), tęczova, Ola31, moyeu lubią tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Meggs wrote:A czy taki 26 cm pęcherzyk jak pęka nie jest już za duży i przestarzały? Nadaje się jeszcze do czegokolwiek?
Moje pecherzyki tez pekaly przy wielkosci 26 mm, w tym cyklu wykajatkowo mial jakies 22 mm. Pytalam lekarza czy taki pecherzyk moze byc przestarzaly, odpowiedzial mi, ze owulacja nie moze byc zlej jakosci jesli poszcczegolne fazy cyklu sa prawidlowej dlugosci, a te 26 mm to gorna granica normy.
Teraz sie martwie o ta moja krew w cialku zoltymprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Po wizycie. 12dc, pęcherzyk 22 mm, nic nie czułam brzucha w tym cyklu dopóki mnie nie nacisnęła doktórka przy USG. Mówi, że powinien pęknąć już niebawem. Kupuję jeszcze testy a domowego laboratorium, żeby mieć porównanie z tymi allegrowymi. Więc nie wystrzelimy się z czekaniem 2 dni, dzisiaj trzeba znowu podziałać. Powiedziała, że endometrium ładne. Ale nie wiem ile. Spróbuję się rozczytać z tego USG.
przedszkolanka:), Nona, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemka wrote:Moje pecherzyki tez pekaly przy wielkosci 26 mm, w tym cyklu wykajatkowo mial jakies 22 mm. Pytalam lekarza czy taki pecherzyk moze byc przestarzaly, odpowiedzial mi, ze owulacja nie moze byc zlej jakosci jesli poszcczegolne fazy cyklu sa prawidlowej dlugosci, a te 26 mm to gorna granica normy.
Teraz sie martwie o ta moja krew w cialku zoltym
Na pewno to tez zależy od sprzętu i przekroju, w jakim się ten pęcherzyk mierzy. Wiec to mierzenie jest takie mniej więcej, w sensie w mojej ocenie może się różnić +/-1-2 mm.
A lekarz mowil że miałaś owulację czy nie?Nona lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
XxMoniaXx wrote:Co do pecherzykow duzych i niepelnowartosciowych.
Juz to pisalam ze Julka jest z pecherzyka ok 28 mm . moja mala pyskata torbielka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 16:47
3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
Sprawa u mnie taka, testy blade, w 8dc trochę ściemniał i znowu jasny. Dlatego kupiłam jeszcze inne. Nie wiem jak to jest z torbielami, ale nigdy nikt mi nic nie mówił, żebym miała, więc może i ten pęknie. Śluz to wczoraj w trakcie przytulania i po miałam dwa duże "czopy", wyczytałam że mogą być oznaką początkiem okresu płodnego, bo otwierają szyjkę, w sensie, że odsłaniają do niej wejście. Lekarka powiedziała, że trochę śluzu płodnego jest.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
W ogóle pyta mnie czy ostatnio mi się rozregulowały z moich 28 dni cykle, bo bardzo szybko jest. A ostatnio mi się wydłużyły o 3 dni. Może faktycznie ten castagnus i inofem przyspieszyły, albo do tej pory miałam owulację takie bezbolesne i wczesne, więc się nie wstrzeliliśmy. Poprzedni cykl pierwszy raz, o czym Wam pisałam, czułam prawy jajnik. A teraz jest pęcherzyk w lewym.Szczęśliwa siódemka ❤️