Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Nona, zaraz działamy, jutro może też, zobaczymy co testy do południa pokażą. Podbrzusze mnie zaczęło ciągnąć z godzinę temu. Doczytałam, że endometrium 9,2 mm, więc chyba super
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ja cię podziwiam za to całe planowanie :p my jeden cykl tak próbowaliśmy i mieliśmy straszna bekę z siebie :p w tym cyklu nie patrzyłam na seks pod dni płodne i było nam lżej :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Monia ja to samo buhahaha
Nona grota ,dobre
My właśnie przed wyjazdem zaliczyliśmy co trzeba tak na wszelki wypadek, kolejny w czwartek.
Aaa i czułam dyskomfort, dobry znak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 20:32
Lami, speakyourmind93, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie. Pozytywnie nastrojona . Piękny pecherzyk w prawym jajniku- 20mm. Martwily mnie plamienia przed ovulka - wychodzi na to, ze niepotrzebnie.Dzis sluz zmieszany z krwia. Dwa dni temu brazowe brudzenia. No ale usg idealnie, endometrium piekne, owulka za rogiem, sluzu plodnego tyle, ze dla 3 kobitek by starczyło:D Takze dzialac dzialac.. to dzialamy.
Lami, Dorciax, przedszkolanka:), Ola31, Nona, smeg, Agagusia, Anhydra lubią tę wiadomość
-
speakyourmind93 wrote:Ja juz po wizycie. Pozytywnie nastrojona . Piękny pecherzyk w prawym jajniku- 20mm. Martwily mnie plamienia przed ovulka - wychodzi na to, ze niepotrzebnie.Dzis sluz zmieszany z krwia. Dwa dni temu brazowe brudzenia. No ale usg idealnie, endometrium piekne, owulka za rogiem, sluzu plodnego tyle, ze dla 3 kobitek by starczyło:D Takze dzialac dzialac.. to dzialamy.
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Wkurzylam się i zbadalam szyjke. Siegnac nie unie bo kosmicznie wysoko. Wilgotno bardzo. I sluz troche rozciagliwy jest . ciekawe jaki jutro w 13 dc bedzie test. W zeszlym cyklu dodatnie byly w 14 i 15 dniu
smeg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Speaky który dc?
Monia Ty nie sprawdzaj tylko męża w obroty bierz
18. W ostatnich trzech msc mialam ovulke w dniach 21-22-16. Sierpien, wrzesien, pazdziernik. Miesiac temu cykl 28 dni teraz juz widze ze znow potrwa dluzej. Ale nie jest najgorzej. -
Nona wrote:Przedszkolanko ja wczoraj dyskomfort. U mnie to znak że dzień owu. Bo owu mam po szczycie śluzu czyli jak już gorszy się robi, najlepszy śluz I mega chcice mam przed owu a w dzień owu już bialawy.
U Ciebie dyskomfort to też taki znak? -
speakyourmind93 wrote:18. W ostatnich trzech msc mialam ovulke w dniach 21-22-16. Sierpien, wrzesien, pazdziernik. Miesiac temu cykl 28 dni teraz juz widze ze znow potrwa dluzej. Ale nie jest najgorzej.
ah jakbym chciała już też z Wami mieć i testować.. może Monia znowu mi się uda z Tobą zgrać- o ile się nie przeciągnie do 30dc..
A niech stracę,zrobię ten estradiol w czwartek ( z myślą już na wizyte ).speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Nona - dobry plan! Ja wyznaję zasadę, że po owu trzeba jeszcze chociaż raz, żeby dziecko było "dorobione". Moja mama ma taki swój żart co do starań, bo robili mnie z tatą 6 miesięcy, wspomina to jako ciężką pracę - i tak mi teraz mówi - nad dzieckiem trzeba się napracować! Raz robisz rączki, później nóżki itd. a ten ostatni raz jeszcze na poprawki - krzywy nosek wyprostować czy coś xD
Ja jutro mam termin @, wieczorem chyba aż wino z tego wszystkiego wypiję - doczekałam, nareszcie! Dieta juz wprowadzona, dałam sobie miesiąc bez słodyczy, bo nie wszystko na raz, małymi kroczkami do celu! Conceive plus juz do nas jedzie
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość