Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
kark wrote:Lami, mi z domowego laboratorium nigdy nie wychodzą. Inne testy krechy dwie grube (nie allegro tylko z apteki), a na domowym lab ledwo co cienia
Makalotia zależy jaki jest wyrzut hormonu. Może być mały, ale długo, a może być krótko super duży. Dlatego pozytywny owu jest jak są MINIMUM 2 kreski tak samo mocne
Dziewczyny, nie było mnie dwa dni... Jakieś owulki albo ciążę ? -
makalotia wrote:Wiem , że u każdego może być inaczej. Ja piszę to , bo jak miałam taki wynik to też pisałam tu na forum i też ktoś pisał , że przy tych testach miał taki wynik i nic on nie znaczył. Ja bym po prostu porobiła jeszcze z 2 -3 dni testy bo kreska może ciemnieć. A test testowi nie równy. Miałam inny z allegro niby też czułość 10, a mimo owulacji nigdy nie było pozytywu. Dlatego też pisze konkretnie o tych testach
Makalotia co u Ciebie? Jak się czujesz?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Makalotia co u Ciebie? Jak się czujesz?
Ale ostatnio jak byłam na wizycie to widziałam już centymetrowe szczęście z bijącym serduszkiem
Czytam Was tu cały czas i Wam kibicuje . Czekam , aż Wy też przejdziecie na te fioletową stronęAnhydra, smeg, Ola31, Agagusia, Lami, Izaw, Ola_454 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Makalotia, jakie wtrącam, jakie "nie mój wątek" !?!?!?!
Przecież Ty nasza dużo osób się tu razem z Tobą starało, także wiesz - wpadaj kiedy chcesz!
Jak Ci mija czas? Nudna ciąża?Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny siknęłam i jest różową kreska...jestem 13 dni po ovi. Wyszła w regulaminów czasie i nie trzeba się przyglądać aby dojrzeć. ..przynajmniej na żywo nie wiem czy będzie widać bo mam słaby aparat
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81b7fd711ca2.jpg
Myślicie że to może być jeszcze pozostałość ovi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 09:01
speakyourmind93, Beti82, smeg, XxMoniaXx, Agagusia, przedszkolanka:), ajsza123, Kamsza, Dorciax, RudaAnna, makalotia, Izaw, Ola_454, kark, moyeu lubią tę wiadomość
Agagusia wrote:A ja juz nie wiem co sie dzieje po 5 temperaturach z zakresu 36,69 - 36,84( linia podstawowa) dzien po szczycie śluzu i bólu owulacyjnym temperatury byly: 36,90 i 36,88, a dzis nagle 36.71. Co to moze znaczyć? Ze owu jednak nie bylo? Czy mozliwy jest tak szybko rowniez spadek implantacyjny i to pod linie podstawowa?
-
Anhydra wrote:Dziewczyny siknęłam i jest różową kreska...jestem 13 dni po ovi. Wyszła w regulaminów czasie i nie trzeba się przyglądać aby dojrzeć. ..przynajmniej na żywo nie wiem czy będzie widać bo mam słaby aparat
Myślicie że to może być jeszcze pozostałość ovi?
Mi ovitrelle zeszło po 8 dniach
Po cichu gratulujeAnhydra lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Anhydra wrote:Dziewczyny siknęłam i jest różową kreska...jestem 13 dni po ovi. Wyszła w regulaminów czasie i nie trzeba się przyglądać aby dojrzeć. ..przynajmniej na żywo nie wiem czy będzie widać bo mam słaby aparat
Myślicie że to może być jeszcze pozostałość ovi?Anhydra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnhydra, nie mam pojęcia, ale trzymam kciuki.
A u mnie... zgłupiałam... piersi zero, od wczoraj wieczorem nic. Ale... rano tempka wzrosła od wczoraj o... 0,5! NIgdy tak nie miałam. W ogóle, w żadnym cyklu, żeby aż tyle wzrosła... albo będę chora albo mi się popsuł termometr, bo na bank nie jestem w ciąży.Nona, kark lubią tę wiadomość
-
Jeszcze tutaj jedno ujęcie . Kurcze...a miałam sie nie nakrecać-głupia ja!
<a href=https://zapodaj.net/b00aa0e390f13.jpg.html>20181114_090819.jpg</a>Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 09:12
speakyourmind93, Arashe, moyeu lubią tę wiadomość
Coś miniaturka mi się ostatnio nie dodała. Beta miała być w pt, ale dzisiaj chyba zadzwonię do lekarza i zapytam o ten wynik, czy wiarygodny (bo od pozytywa chyba jeszcze mam mieć włączony steryd). Zapewne betę i tak będę musiała jeszcze zrobić.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/867ee02e29bb.jpg
Anhydra gratulacje! Zycze oby beta ladnie rosła! Zadzwon do lekarza jedli mialas miec cos włączone po stwierdzeniu ciazy. Albo zaleci włączyć dzis albo od razu wysle Cie na betę IMO. A masz te sterydy w domu, albo recepte na nie? Encorton masz brac?
Anhydra lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Ja testow niestety nie robiłam, bo raz ze hipotetyczna owu mnie troche wczesnie zaskoczyła a swą ze od 8 dni czekam na przesylke z testami i jestem juz na to wściekła! Dzis pisze reklamacje. Chyba nie pozostaje mi nic innego niz czekanie na następne temperatury. Gdyby nie ten ewidentny bol owulacyjny i śluz to czekałabym nadal na owu, ale pewna bylam ze to to. Chyva ze jednak sie owu przełożyła w ostatniej chwili na pozniej. Jakby co, to dzis poprawiliśmy co trzeba:) Moj maz juz tak sie douczył ze rano tylko pyta 'jak temperatura?', 'działamy dzis czy juz nie?'))On zawsze chętny, wiec nie zmartwił sie spadająca temperatura:)
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
makalotia wrote:Przepraszam, że się wtrącenia, wiem nie mój wątek,ale nie mogę przestać was czytac. U mnie przy tych samych testach taka kreska to był jeszcze negatyw. Pozytyw dopiero wyglądał tak : https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85a8b92d0825.jpgSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Agagusia wrote:Ja testow niestety nie robiłam, bo raz ze hipotetyczna owu mnie troche wczesnie zaskoczyła a swą ze od 8 dni czekam na przesylke z testami i jestem juz na to wściekła! Dzis pisze reklamacje. Chyba nie pozostaje mi nic innego niz czekanie na następne temperatury. Gdyby nie ten ewidentny bol owulacyjny i śluz to czekałabym nadal na owu, ale pewna bylam ze to to. Chyva ze jednak sie owu przełożyła w ostatniej chwili na pozniej. Jakby co, to dzis poprawiliśmy co trzeba:) Moj maz juz tak sie douczył ze rano tylko pyta 'jak temperatura?', 'działamy dzis czy juz nie?'))On zawsze chętny, wiec nie zmartwił sie spadająca temperatura:)