Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja złapałam jakiegoś dola. Nie związanego ze staraniami, raczej życiowego. Sama nie wiem o co mi chodzi, ale od jakiegoś czasu dużo gorzej psychicznie się czuje. Może to jesień? Dopadło mnie i jakoś puścić nie może ... staram się jak mogę z tego wygrzebać, ale mam wrazenie ze ugrzęzłam
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Najmlodsza a co na tapecie teraz, przeprowadzka, studia, dziecko, starania? Moze duzo tego na raz?
Raczej doskwiera mi myśl, ze za mało. Chce iść teraz na staż. Ja ogólnie mam ciagle potrzebę coś robić, rozwijać się ... sama nie wiem. Czegoś mi w życiu brakuje. Mam nadzieje, ze jak się uda ze stażem, wyjdę do ludzi itd zrobi mi się lepiej.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Najmlodsza,to tez kwestia pogody pewnie- ne nastraja pozytywnie. Ale rozumiem tez,że ciągle chcesz byc w ruchu,u mnie tak kazdy dzień wyglada (dziecko,firma,cwiczenia,starania) ale lubię to mimo ze czasem potrzebuję wytchnienia. Zrób sobie wolny wieczór taki dla siebie
Nona lubi tę wiadomość
-
Najmłodsza, jeśli Ci za mało to jeszcze nie ma tragedii - oby udało się ze stażem, trzymam kciuki. Obowiązków zawsze można sobie dorobić, jestem za!
Gorzej jak człowiekowi spada na głowę nagle za dużo spraw, łapie doła i jeszcze nie ma dokąd uciec - ciężko to czasami udźwignąć a zły nastrój na pewno nie pomaga.
Jestem pewna, że to sobie ułożysz po swojemu, żeby Ci pasowało i wtedy dobry nastrój wróci!
Przedszkolanka - ale ciało to Ty masz dziewczyno jakbyś tę córkę w kapuście znalazła a nie ją kiedyś pod sercem nosiła! ZAZDRO! Mam nadzieję, że po ciąży tez tak to ogarnę!
To znaczy najpierw to ja mam nadzieję, że w tę ciążę w ogóle zajdęprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Na chandrę jesienną bierzcie witaminę D, mnie nie tyka odkąd biorę dziś mąż już wykorzystany, trochę nie chciał ale go zmusiłam jeszcze próbował mnie strollować i pytał czy może skończyć na zewnątrz, ale nie dałam zmarnować dobrych plemniorów
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Niezapominajka2 wrote:
Przedszkolanka - ale ciało to Ty masz dziewczyno jakbyś tę córkę w kapuście znalazła a nie ją kiedyś pod sercem nosiła! ZAZDRO! Mam nadzieję, że po ciąży tez tak to ogarnę!
To znaczy najpierw to ja mam nadzieję, że w tę ciążę w ogóle zajdę
Haha Kochana,dawno i nie prawda miałam ładny brzuch ok.rok-dwa lata temu,teraz sie zapuściłam i ciężko mi wrócić. Ale tez mam zamiar zajśc a pozniej wrócic- w takiej kolejnosci ;p
Co do zdjecia ślubnego to zgadzam sie z dziewczynami i czuje niedosyt!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 22:45
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Melduję wykonanie zadania. Tak mi się spodobało to, co wczoraj napisałaś Niezapominajko! Jutro poprawimy nosek
przedszkolanka:), Anhydra, Nona, Niezapominajka2, smeg, Ola_454 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Moja dzisiejsza temp to 36.98! Jeszcze nigdy tak wysokiej temp nie miałam (temp przed owu to max 36.2). Tak więc albo to dobry znak, albo coś mnie bierze i będę chora
Od wczoraj zaczęły się bóle podbrzusza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 07:06
Lami, przedszkolanka:), Nona, kark, Agagusia, Niezapominajka2, Sung, Izaw, Ola_454 lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Lami wrote:Anhydra, niech rośnie! Testujesz już w tym tygodniu? Czy w następnym?
Kamsza, Nona, Izaw lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Lami wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e231fca42031.jpg
Tak to dzisiaj wygląda, u góry domowe laboratorium, niżej dwa allegrowe taniochy, a na samym dole wczorajszy bladzioch. Mogę uznać za pozytywy te dzisiejsze allegrowe?Niezapominajka2, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLami, mi z domowego laboratorium nigdy nie wychodzą. Inne testy krechy dwie grube (nie allegro tylko z apteki), a na domowym lab ledwo co cienia
Makalotia zależy jaki jest wyrzut hormonu. Może być mały, ale długo, a może być krótko super duży. Dlatego pozytywny owu jest jak są MINIMUM 2 kreski tak samo mocne
Dziewczyny, nie było mnie dwa dni... Jakieś owulki albo ciążę ? -
Estradiol 164,00 pg/ml
Progesteron 14,60 ng/ml
Testosteron 40,00 ng/dl
badania robiłam w 26 dniu cyklu (a cykle mam 28 dni). orientujecie się czy to dobre wyniki?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
A ja juz nie wiem co sie dzieje po 5 temperaturach z zakresu 36,69 - 36,84( linia podstawowa) dzien po szczycie śluzu i bólu owulacyjnym temperatury byly: 36,90 i 36,88, a dzis nagle 36.71. Co to moze znaczyć? Ze owu jednak nie bylo? Czy mozliwy jest tak szybko rowniez spadek implantacyjny i to pod linie podstawowa?
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm