Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Olaola27 wrote:Hej,kochane:) mam zagadkę. Dwa dni temu przypadał okres, jednak go nie dostałam... dodam iż @mam regularna co do dnia... wczoraj koło 12 idąc do łazienki zobaczyłam ze na papierze śluz taki kolor brunatny z różowym. Założyłam wkładkę i czekałam na rozwiniecie się @. Wieczorem na wkładce nic i dziś cały dzień czyściutki. Było to jednorazowo. Nie towarzysza mi żadne bóle podbrzusza. Dodam tylko ze mam ciagle uczucie mokra. Co myślicie? Czy to może być plamienie implatacyjne ?
Co do plamienia implantacyjnego, to zasadniczo przyjmuje się, że maksymalnie (w sensie najpóźniej) zachodzi w 12dpo...a u Ciebie plamienie było w dniu spodziewanej @ czyli zakładam że 14dpo. No chyba, że nie masz pewności kiedy była owu...ale skoro piszesz że zawsze masz cykle jak w zegarku...to sama widzisz. Za bardzo na plamienie implantacyjne to nie wyglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 22:03
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
becia1982 wrote:Beti82,kalcia , fajnie dla mnie osobiście że są osoby w moim wieku ,bo z jednej strony ja nie czuję się na tyle lat co mam a z drugiej wiem że te 36 l to już trochę jest i ciężej zajść[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nona wrote:Becia ja pierwsze dziecko jak miałam 32 I łatwo poszło, dookoła koleżanki 35 lat I pierwsze dopiero, luz. Przyjdzie I na nas pora. Ja dziś ostatni sex I zamykam jamę. Potem zero sexu, będę go tylko zabierać do Algidy
Ten Twój to ma z Tobą dobrze!Izaw lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Promyczek - przykro mi strasznie:(
A u mnie sie wyjaśniło - piekny śluz płody sie objawił i to w nielichej ilosci:) czyli tamte objawy niedzielne i lekko wzrost tempki to byl falstart i finalnie do owu nie doszlo wtedy. I to wyjaśnia tez moje dzisiejsze kłucie jajników. A spadek tempki bardzi czesto mam przed owu, wiec tez pasowałoby. Oby jutro/pojutrze podskoczyła temperatura i juz ta owu sie nie odwlekała dalej.Anhydra, Izaw, przedszkolanka:), smeg lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Nona wrote:Becia cześć, ja mam 35 lat, córka 3,8 i 7cs. Mąż się niedawno ogarnął że zgadza się na drugie ech. Z pierwszym szybko poszło a teraz czekam i czekam...
Witaj wśród nas. -
Nona wrote:Becia ja pierwsze dziecko jak miałam 32 I łatwo poszło, dookoła koleżanki 35 lat I pierwsze dopiero, luz. Przyjdzie I na nas pora. Ja dziś ostatni sex I zamykam jamę. Potem zero sexu, będę go tylko zabierać do Algidy
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agagusia wrote:Promyczek - przykro mi strasznie:(
A u mnie sie wyjaśniło - piekny śluz płody sie objawił i to w nielichej ilosci:) czyli tamte objawy niedzielne i lekko wzrost tempki to byl falstart i finalnie do owu nie doszlo wtedy. I to wyjaśnia tez moje dzisiejsze kłucie jajników. A spadek tempki bardzi czesto mam przed owu, wiec tez pasowałoby. Oby jutro/pojutrze podskoczyła temperatura i juz ta owu sie nie odwlekała dalej.
Ja też zawsze w dniu owu mam mega spadek temp! Trzymam kciuki!
Anhydra wrote:To powinnaś mieć owulkę ok 15 dnia cyklu. Miałaś kiedyś może monitoring? Prowadzisz obserwację śluzu, mierzysz temp?Ollaaaaaa19
-
Nadrabiam Was i sie ciesze pod nosem
Wezcie mi wywróźcie chociaz kiedy owu bedzie,bo z objawow to w nic nie uwierze ;p
Nona wczoraj grota ,dzisiaj Algida
Becia ooooo! Skad jestes ? Legnica bardziej?( te km mi nic nie mowia :p )
Aga u mnie w udanym ale cb byl taki psijus- wszystko idealnie na owua tu owu po 3-4 dniach bo jeszcze wiecej sluzu i objawowWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 22:34
Anhydra, Nona, Izaw lubią tę wiadomość